n 80 de smart movıe (kern-exec 3 )açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
n 80 de smart movıe (kern-exec 3 )açılmıyor
arkadaşlar n 80 de smart movie kern-exec 3 diye bı şey yazıyor açılmıyor sonra neden olabılır acaba,başka dvix programıda kullanmıyorum,galeri ye girince hiçbir dosyayı gostermıyor,fexplorer turu programlar ıle çektiğim foto veya video ları seyredıyorum galerıde hiç birisini göstermiyor,acaba sorun ne olabılır yardımcı olurmusunuz..

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n 80 de smart movie kern-exec 3 diye bı şey yazıyor açılmıyor sonra neden olabılır acaba,başka dvix programıda kullanmıyorum,galeri ye girince hiçbir dosyayı gostermıyor,fexplorer turu programlar ıle çektiğim foto veya video ları seyredıyorum galerıde hiç birisini göstermiyor,acaba sorun ne olabılır yardımcı olurmusunuz..
yardım edersenizmemnun oluırum

--------------- Ekleme ---------------

yardım edersenizmemnun oluırum

yardım edersenizmemnun oluırum.

acaba ne yazsamda bana yardımcı olsanız dıyorum ama..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Format çözüm olabilir sadece uygulama sonurunu yaşamıyorsun çünkü...

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
allah razı olsun bende bu site deki katılımcıların hepsının gıttığını sandım demek kı ınsanlık olmemiş

:)az yorum yapılması s9.1 serisi telefonlar çok yaygın olmaması kullananlarda yorum yapma gereksinimi duymuyor malesef...
:(

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
nasıl az anlamıyorum ben en azından etrafımdakı eşim dostum arkadaşlarımdan bılıyorum sanırm 3 kışıden ıkı sınde ya n70 ya n80 ya n73 yyada en kotusu 6600 var ben oyle çok parası olan ınsanlardan behsetmıyorum, eskıdendı o 388 devrı artık telefon lar leblebı gıbı satılıyor.

Format çözüm olabilir sadece uygulama sonurunu yaşamıyorsun çünkü...
dediğini yaptı telefon göçtü yıldızkare 7370kare dıyerek formatladım telefona gelen hiçbir uygulamayı kabul etmıyor

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
nasıl az anlamıyorum ben en azından etrafımdakı eşim dostum arkadaşlarımdan bılıyorum sanırm 3 kışıden ıkı sınde ya n70 ya n80 ya n73 yyada en kotusu 6600 var ben oyle çok parası olan ınsanlardan behsetmıyorum, eskıdendı o 388 devrı artık telefon lar leblebı gıbı satılıyor.

dediğini yaptı telefon göçtü yıldızkare 7370kare dıyerek formatladım telefona gelen hiçbir uygulamayı kabul etmıyor

Serfetika yüklemen gerekli üst konuda mevcut biraz zor ama...:(

tutasste

Üye
bu hataların sebebi bu tarz sitelerdeki gereksiz programları yüklemenizden, ve telefonunuzun sistemini etkileyebilecek değişiklikler yapmanızdan dolayı çıkmaktadır. Bunun da sonucu Format :)

*seyfi*

Üye
format atmadan önce telefon rehberi, notlar, takvim ,mesajların yedeğini alıp formattan sonra yükleyin ve şüphelendiğiniz programları yüklemeyin. ben de de bugün aynı sorun vardı ve formatla çözüldü ama 1 programda sorun var onu yüklemeyeceğim. Kolay gelsin...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslında telefonları hacklemek bence hiçde iyi bişiy değil.hack liyoruz sınra önümüze ne gelirse yüklüyoruz.telefonda sistemine müdahale olduğu için hata vermeye başlıyor.örneğin benim telefonum n78 hackli.dün telefona 15 tane falan resim attım galeriye girdiğimde yeni attığım resimler daha önceki resimlerin arkasında kaldı yani görüntü eski bir resim ama isminden yeni resim olduğunu anlıyorsun.ben sırf şu skyfire vede corecodec player programını kurabilmek için hackledim.eğer bu sorunlar devam ederse telefona format atıp versiyon yükleyip birdahada hack lememeyi düşünüyorum.zaten hackli telefonların sistem dosyalarıda saldırılara karşı zayıflamış oluyor.SAYGILAR

SPKMAM

Üye
arkadaş telefonunda walpaper composer adlı program varsa hemen sil ondan oluyo
nerden biliyosun diyosan aynı olay benimde başıma geldi sildim kurtuldum format filan atma:oke:

• Beğen
Tepkiler: momomono
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt