N 8 yeni güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
N 8 yeni güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ?
telefonuma 1. 1.5 saat önce yazılım güncellemesi yeniden başlatma gerekir şeklinde güncelleme geldi yedek alıp yükledim.(yarım saat kadar sürdü ) . Geniş ekran dlna oynatıcı özellikleri gelmiş. Birde tarayıcı yükseltilmiş galiba. Bana göre hızlanmış biraz daha. Yeni güncelleme yok diye biliyordum bu konuda bilgisi olan veya güncelleme gelen arkadaşlar var mi. Birde baska ne gibi yenilikler var şimdiden teşekkürler.

bayon

Üye
güncellemenin ismi belle refreshmi

AHMED...

AHMED...

Üye
:) bana da gelmiş :) daha önceden yoktu 13 mb büyüklüğünde yüklüyorum şimdi

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye

bian sevindm :) daha önce bazı n8 lere sunulmayan refresh güncellemesiyniş demekki

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
daha önce refresh yapmıştım diye hatırlıyorum ben ama neyse sağlık olsun beklenmedik bir güncelleme aldım nokia sağolsun :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
daha önce refresh yapmıştım diye hatırlıyorum ben ama neyse sağlık olsun beklenmedik bir güncelleme aldım nokia sağolsun :)

evet daha önce bir kez refresh yapmıstık tüm 1. nesiller . sonra geri çekildi. hataları sözde iyileştirip geçen ay tekrar dağıtıma başlamışlardı . fakat bazı N8 lere özel fazladan bikaç widgetli gelckti yazılım muhtemelen onu senn cihaz yeni görüyo :) inşallah yanılıyorumdurda az bi yazılım daha gelir
:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt