n 79... problem bir değil 2 değil.nolur yardımmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medcezir2008

Üye
    Konu Sahibi
n 79... problem bir değil 2 değil.nolur yardımmmmmm
merhaba ben yakın zamanda n 79 aldım ama ne yaptıysam ne quick office nede n gage i kullanamdım. yuklenemıyoe dıyoo. sertifika diyor. uyugun yazılım değil diyor. bir kasper mobile bile kuramadam. yüklnemıyor dıyor... ilk olrak bana bu konularda yardımcı olursanızz... cok sevnirim...quickoffice lisans al dıyor. adobe flash keza oyle..yaa ibde buna mı ayrıca para verice. ben tlf bunalr için almıstım zaten. belge office için. yoksa benmii calıstıramdımm..ağlamak isitorumm yaa.:agla

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bak dostum ilk önce hemen üzülme dediğin ve saydığın tüm programları n73 te kullanıyorum lakin n79 un yükleme şeyleri ile n79 u aynı sen şimdi forumda os 9.1 9.2 9.3 uygulamaları bölümüne gir orda 1-2 hafta geçir zaten foumda herşey çok basit zor olanlar zaten anlatımları mevcut bu arada cep telefonunun kendi office programını zaten kullanma ondan daha güzelleri var adobe yi de kullanma ondan da daha güzel pdf okuyucuları var sen o bölümü biraz kurcala kendine gelirsin bu arada o telin yapamadığı yok merak etme

medcezir2008

Üye
    Konu Sahibi
dostum sagol da hala kuramuyorum yaa.. sis olmuyor .sisx dediler onda olmuyr.. anlamdım gitti valla...

evrenahmet

Üye
n79.dostum bilmem yardımcı olurmu anlatıklarım ama yinede anlatayım belki aydınlanırsın .aynı sendeki sorunlar bendede oluyodu bende forumda baya gezindim ama sonunda nasıl oldu anlamadım şimdi ne yuklesem telefon alıyo. öncelikle forumda OPDA sertifikalandırma denen olayı duydum sonra kazara olsada opda dan sertifika aldım sonra helloOX diye bi program var onu yukledim bide ivme ölçer programların çalışması için python ugulaması yukledim.muhtemeln telefonu kazara heckledim . marblemaze diye oyun var sensorle oynana onu rahat rahat oynuyorum bu saydıgım programların hepsini bu siteden indirdim heck bölümüne bak orda sorularına cevap bulabilrsin.

drmmr14

Üye
2 günde çözersin cihazı. Öncelikle hack nasıl yapılır sertifika nasıl alınır :(maxicepten de alabilirsin sertifikanı) bunları araştır gerisi zaten gelir...

mustafastk

Üye
arkadaşm sorunun çok basit uygulama yöneticisine gir ayarlardanyazılım tüklemeyi tümü olarak yap ve sertifika kontrolunude kapalı yap srun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt