n 79 mp 4 oynatıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunaoruc

Üye
    Konu Sahibi
n 79 mp 4 oynatıcı
mp 4 oymatmıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
ne hatasi veriyor konun masallah cok aciklayici olmus

BrainFree

BrainFree

Üye
Ali abi yeni üye olunca böyle oluyo işte sinlrlenme :)

frk uzn

frk uzn

Üye
evet kardeş mp4 oynatmıyor soyle bı hata werıyor mstf video oynatılamıyor ses oynatılacakmı oyle bııs yanı goruntu yok ses var ben bu olayı core playerla cozdum ızlıcegım vıdeoyu core playerla acıyorum . tuna oruc sanada lınkını werıyorum ındır telefona at yukle sonra programdan sec vıdeonu ızle bu konuda

mstf_l

mstf_l

Üye
onun sebebi video nun codec ikinin avc olması eger ceviriyorsan format factory den mpeg ye cevir oynatır

AHKE

AHKE

Üye
n79 en fazla 640*480 çözünürlüğü kaldırır.büyük ihtimal ondan oynatmıyodur.any video converter programından cevir videoları istegn cozunurlukte cevirio. tavsiye edrm

mstf_l

mstf_l

Üye
640x480 yapsan bile ekran cozunurlugun yetmedigi icin 320x240 izlersin sadece telefonu zorlar yuksek cevirmek onun yerine goruntu kalitesini yuksek yap

AHKE

AHKE

Üye
ben youtube dan indiriom sarkı video kliplerni o programla ceviriom 640 480 cozunurluge hc zorlamıo teli 4 dk lik vıdeo 40 mb mukemmelde kaliteli. Aynı tv deki gbi göruntu bn butun cozunurlukleri dnedm. Mesala o cevirici programda herseyi en üst seviyde yaptm bi sadece cozunurlugu fazla geldi onuda dusurdm zaten telefon acmadığı icin. 700 cozunurlukten yukarı n79 kaldrmıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt