n 73 te sol üstte e işareti war anlamını bilen varsa lütfen yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

uniqe

uniqe

Üye
    Konu Sahibi
n 73 te sol üstte e işareti war anlamını bilen varsa lütfen yardım etsin
Telefon mesaj gondermiyor internete girmiyor çok acil

Ozan

Ozan

Admin
Edge ( E simgesi )
Kısaca GPRS den daha iyi bir veri iletim teknolojisidir.

Bulundugunuz baz istasyonunun, Edge destekledigini gösteren simgeden bahsediyorsunuz.

Bu teknolojinin sunduğu en önemli hizmet, yüksek hızlı internet erişimi. Teknik olarak saniyede 384 kilobit veri transferine izin veren EDGE altyapısı dolayısıyla saniyede 48 KB hızında veri çekmeyi mümkün kılıyor. Bu hızı EDGE uyumlu cep telefonlarında olduğu kadar dizüstü ve el bilgisayarlarınıza takacağınız kartlarla kapsama alanında ve EDGE desteği sunulan her bölgede kullanmak mümkün. Kullanım Turkcell'in GPRS tarifesi üstünden ücretlendiriliyor. Ülkemizde EDGE desteğine sahip telefonlar Nokia, Motorola ve Samsung markaları altında satılıyor. (RADİKAL)

Eğer internete girişte problem yaşıyorsanız, ayarlarında bir problem vardır
Müşteri hizmetlerini arayabilir yada GSM operatörleri bölümümüzdeki üst konuda gprs ayarlarına ulasabilirsiniz.

uniqe

uniqe

Üye
    Konu Sahibi
Edge ( E simgesi )
Kısaca GPRS den daha iyi bir veri iletim teknolojisidir.

Bulundugunuz baz istasyonunun, Edge destekledigini gösteren simgeden bahsediyorsunuz.

Bu teknolojinin sunduğu en önemli hizmet, yüksek hızlı internet erişimi. Teknik olarak saniyede 384 kilobit veri transferine izin veren EDGE altyapısı dolayısıyla saniyede 48 KB hızında veri çekmeyi mümkün kılıyor. Bu hızı EDGE uyumlu cep telefonlarında olduğu kadar dizüstü ve el bilgisayarlarınıza takacağınız kartlarla kapsama alanında ve EDGE desteği sunulan her bölgede kullanmak mümkün. Kullanım Turkcell'in GPRS tarifesi üstünden ücretlendiriliyor. Ülkemizde EDGE desteğine sahip telefonlar Nokia, Motorola ve Samsung markaları altında satılıyor. (RADİKAL)

Eğer internete girişte problem yaşıyorsanız, ayarlarında bir problem vardır
Müşteri hizmetlerini arayabilir yada GSM operatörleri bölümümüzdeki üst konuda gprs ayarlarına ulasabilirsiniz.

saol bu kapatılabılen bişeymi yha bide mesaj filan gonderirken üstüne çizgi çekiyor ve mesaj gondermiyor

osezer10

osezer10

Üye
sen internete beğlısın demek o bi hatsız moda al sonra genele al o zaban gider ;)

nozden

nozden

Üye
edge simgesi her telefon da kendiliginden çıkar mıı!

alixkandemir

Üye
edgeyi tabiiki kapatmak mümkün ayarlar\ bağlantı ayarları \ gprs\ gerekli olduğunda seçersin kapanır internete her girişinde açılır çıkışında kapanır.
Bu arada mesaj atmaması internete girmesi tamamen ayar gerektiren bir şeydir.
En yakın bir 3 operatörden hangisini kullanıyorsanız o bayiiye gidin ve mesaj ayarlarınızı ve internet ayarlarınızın yapılmasını isteyin, veya ilgili operatörünüzün müşteri hizmetleri yetkilisyle görüşerek bu sorunlarınızı dile getirin onlar size ilgili ayarları göndereceklerdir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
edge kardeş o gprs üzerinden internete baglanmışın :oke:

Üst Alt