N 73 Program yukleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
N 73 Program yukleme yardım
Arkadaslar Nokia N 73 cep telefonuna program yukluyemiyorum.
Uyumsuz program gibi bir uyarı veriyor.
Birde N 73 e görüntü kalitesi yüksek klip yüklemek istiyorum.
Klipleri hangi formata cevirmem gerekiyor.
Mpeg-4 formatlı videoları acamadım telefonda hata veriyor.
Yardımcı olursanız sevinirim :sos

UndeRqRo.uNd

Üye
programlar uyumsuz olabilir o konuda bişey yapılabileceğinin sanmıyorum ama aradığınız programın N73'e göre güncel sürümü olabilir.

kalite video için sitemizde bulunan Smartmovie kullanın ,kendine ait converter'ı vardır.
cep için codec'ler programla kuruluyor.

ahmet7272

Üye
sağol

sersalan

Üye
telefonu formatla bende n73 kullaniyorum bendede ayni sorun vardi simdi tum programlar yeterki symbian os 9.1 olsun hemen kabul eder bilgine telefonu formatlamak icin normal bir sekilde *7370# yaz okayle ondan sonra istedigini kayit et ama dikkat telefon rehberi siliniyor kayitli olan herseyi. fabrikadan cikmis gibi oluyor.

mami7958

Üye
tesekkurler

mikaileren

Üye
acaba şuan n73 ün son versiyonu kaç,bilen varmı,cevaplarınız için teşekkürler.

ultralperrr

Üye
n 73 un son wersionu music edition o model pc programlarını calıstırmaya yonelik bnce onu al hem music edition olanlar siyah renkli olur bnden sana tawsie bnde kullanıorum gayet memnunum
:oke:

markoooXXX

Üye
arkadasım klıp demıssın kalıtelı dıyee telıne dvix player programını yukle ve pc de klıplerını dvixe cevır ben kullanıyorum on numara kalıtede ızleeeee

efsaneorhanbaba

Üye
benim n73 me varda smatmuave yüklemiyo
tum versıyonları denedim
ilk aldığımda yukledim kabul etti ama format atınca artık kabul etmiyo....:op::op::op::op:

veysel475

veysel475

Üye
arkadaşlar 5800 süper proğram yüklemeye deymez herşeyi oynatıyor n73 gibi ben takas yaptım n73 le üstüne 15 tl verdim 5800 aldım süper

xŞPARTACUSx

Üye
arkadaşlar bende N73 ME siyah var muhteşem program yönünden sizdekiler hackli değildir efsane senin ki hackliymiş format atınca patch ı silinmiştir o yüzden yüklenmemiştir.

dj eşref

Üye
N73 ce program yukleyemeyen arkadaslar bu ayarı yapın bır daha bu sorunla karsılasmazsınız MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI OLAN YERE KUCUK HARFLERLE internet YAZIN/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/...........bu arada vıdeo ızlemek ıcın telefona COREPLAYER programı yukleyın cok guzel ve her turlu vıdeo formatını oynatan programdır benden soylemesı tavsıye ederım..........bırde N73 cun son yazılımı (versıyonu) v 4.0839.42.0.1 25.09.2008 dır eskı olanlar yukseltebılırler.......*#0000# yazın ekrana cıkar.......

beyto422

Üye
Peki bu version u nasıl yükseltecez bilgisi olan varmı ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt