N 73 nasıl film indirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmtsahbaz66

Üye
    Konu Sahibi
N 73 nasıl film indirebilirim?
opera yi denedim oupeng i denedim kendi tarayacısını denedim torrent symbian i denedim kendi tarayacısını denedim kendi tarayıcısında indiriyo ama kayıt etmiyor eskiden böyle yapmıyordu acaba operatörden mi kaynaklanıyor ? Bilen biri varsa bi yardım edebilirmi?

Hopdedixulen

Üye
fullfilm.mobi
opera mobile ile sorunsuz bu siteden indiriyorum başlamadan ônce nereye kaydediceğini soruyo zaten ?

hackedbygobel

Üye
uc web tabiki. Arkadaşlar symbiandan azck anlayan biri bilir bu programı. Bağlantı kesilse bile hata vermez kasma yapmaz. Son derece kompleks yapılı küçük boyutlu bir program. Ingilizcen varsa mükemmel. Indirmeleri sıralayabilirsin. Ben wifi seçip 30 part indiriyorum. Sırayla indiriyor. Seçebiliyorsun kaçar kaçar indireceğini ben 1 veya 2 yapıyorum kasma olmasın diye. Iyi günler. Bi soru olursa pm at. Site olarak fullfilm.mobi çok iyi.

fmartin

fmartin

Üye
mobileizle.com/ bu da iyidir ama fullfilm.mobi kadar değil alternatif olarak kullanabilirsin :}

ahmtsahbaz66

Üye
    Konu Sahibi
benim tel N73 arkadaşlar zaten ben fullfilm den indirmeye çalışıyorum ama operada 20 30 mb indiriyo sonra indirilemedi diyor kendi tarayıcısı indiriyor telefon hafızası 0 gözüküyor o ara kaydet e basıyorm yarıya kadar doluyo sonra kaydetmeden çıkıyor ram de sorun var diyecem ama onu da program la temizliyorum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

uc web deneyecem

Duran.Y

Duran.Y

Üye
büyük boyutlu dosyalar için uc web iyidir

dejavu178

dejavu178

Üye
bilgisayardan part part indirip ekran boyutuma göre ayarlayıp izliyorum. mobil sitelerde yeterince film yok. yani korku filmi açısından film yok diğerlerini bilemem.

celilcemre

celilcemre

Üye
kardeş opera ile film indirmek olmaz uc browser ile ben 3 adet uc browser ile 3 farklı bağlantı ile indirme yapıyorum 8.5 -8.0-6.1 versiyonlarını kullanıyorum

ahmtsahbaz66

Üye
    Konu Sahibi

Hopdedixulen

Üye
ben opera mobile ile 9 tane ardarda 200mb dosyayı sorunsuz indirdim :ehe

ahmtsahbaz66

Üye
    Konu Sahibi
uc web 10 numero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt