n-73 kapanıyor yrdm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
    Konu Sahibi
n-73 kapanıyor yrdm
n-73 telefonum var ve mesaj yazarken felan hemen kapanıyor sadece telefonun ön yüzüne parmagımın degmesi bile yetiyor. hemen kapanıyor. cok agır calısıyor. ne yapmam gerekk..:sukur::sukur:

e_korn

e_korn

Üye
Parmağınım temasından etkileniyorsa bu donanımsal bir sorundur dostum. mecbur servise götüreceksin telinde temassızlık oluşmuş.

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
    Konu Sahibi
yere felanda düştü. ve içinin acılmasımı gerekli garantisi halada devam ediyor

e_korn

e_korn

Üye
Garantisi devam ediyorsa süper hem açılsın içi ne olacakki? Servis açtımı belli bile olmuyor.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Garanti kapsamındaysa hemen servisine gönder...Başka teknik servise açtırman doğru olmaz...Garantiden çıkar...

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
    Konu Sahibi
yalnız bı kez daha gondermıstım garantıye alalı "1 yıl oldu zaten telı yıne gonderme secenegım varmıkı garantıde devam edıor

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
kesinLikLe hemen garantiye ver bence ... eğer yazıLımsaL bir sorunsa (hiç sanmıyorum) format at derim.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
belkide batarya gevşektir temas etmiyordur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Garanti kapsamı kaç yıl ise o süre zarfı içinde eğer telefonun arızalıysa bu senlik birşey değildir...50 defa bile gönderebilirsin...Ancak arıza sana ait olursa yani fabrika çıkış hatası değilde suya düşürme,darbe vs. olmuşsa bunu cebinden ödüyorsun...Bu tip durumlar garanti dışında kalıyor diye biliyorum...

faruk_64

Üye
bence telefona reset at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt