Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N 73 e Turkce menü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megatim
Üye
Konu Sahibi
N 73 e Turkce menü
Arkadaşlar N 73 e Türkçe menü nasıl yükleyebilirim
Yurtdışında oldugumuz için 20 ytl verip telefoncuya yükletemiyoruz.
Bunun dısında N 73 için tavsiye edeceğiniz uygulama var mı ?
mservank
Üye
var yüklerler ama nsu diye bi program var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bir iki yerde okudum telefonun çökebileceğini söylemişler
mservank
Üye
özür dilerim yanlış yazdım nss diye bir program var ondan yapıyorlar
Ozan
Admin
Bilgim yok yalnız oluyorsa da ev ortamında çok riskli, tavsiyem simdilik öyle kullanmanız ( zaten yurtdısında iseniz telefon kullancak kadar yabancı diliniz baya yeterlidir ) tr ye geldinizde de bazı telefoncularda bulunan özel cihaz ve yazılımlarla Türkçe atılabilmekte
kessaf
Üye
n73 de wiriless varmı
hkndmrl
Üye
n73 de wireless yok ama yakında çıkacak hafıza kartları sayesinde n73 wifi sorunu aşılacak diyolar
israfil051
Üye
N 95 8gb Türkçe Menü Setubu Varmı Arkadaşlar Varsa Program Ismi şimdiden Teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar samsung U600 türkçe menü bildiğiniz yerde varmı
ortioktay
Üye
wifi kartlar çıktı ama temin edilmesi biraz sürebilir şirketinden sipariş vermek gerekiyo yakında piyasa düşer
abdurrahmanz
Üye
wifi kartlar çıktı
kkorkmaz
Üye
kahramanmaraşşşşş
xeren3
Üye
ya arkadaşlara birisi yardım ederse sevinirim n73 versiyon yükselttim fakat her zaman ki gibi türçe menü yok yükledim fakat pc de dil kodu görünüyor ama tel de çıkmıyor
orhaan48
Üye
wifi kart nasıl bir şey arkadaşlar ve nerden sipariş veriliyor