n 70 video çekimi sırasında donuk donuk çekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
n 70 video çekimi sırasında donuk donuk çekiyor
n 70 video çekimi sırasında donuk donuk çekiyor her türlü formatı attım sonuç değişmedi.. hafıza kartım 1gb ... yardım ederseniz sevinirim...

masternuker

Üye
kardeş aynı sorun bendede var birde POWER mp3 hata veriyo telefonumda

emre_kalay

emre_kalay

Üye
kardeş o sorun bendede var sorun kesin karttan çünkü tel hafızasında video cekimi yap anlayacaksın

cool_eagle

Üye
bu n70 in genel sorunu bendede n70 war. nette biraz araştırdım herkeste oluyomuş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buna bende şahit oldum arkadaşımın n70 i ile çekim yaparken.ama video oynatırken gayet iyiydi.belki n70 in ram inden kaynaklanıyordur

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
ben garantiye yolladım gelince sebebini yazarım..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Buna bende şahit oldum arkadaşımın n70 i ile çekim yaparken.ama video oynatırken gayet iyiydi.belki n70 in ram inden kaynaklanıyordur[/QUOT
oratalama 30 mb boş ram olan bir cihazda ram ile kaynaklı bir sorun olacagına sanmam.video çekerken kayıt yeri olarak telefon hafızası yapın.20 mb alanda çekim yapılır ama video donuk donuk olmasından iyidir.Sorun kamerada değil.Hafıza kartı ile ilgilide olacagını sanmam,İşlemcide güzeldir N70 de o zaman geriye bir tek yazılım kalıyor:sopa:

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yada mekanik bir sorun olabilir dediler ... bende ne olduğunu merak ediyom ?... format attım daha önce ama işe yaramadı.. hafıza kartından değil çünkü kartı çıkardıktan sonra da aynı sorun vardı.. evet dediğiniz gibi oynatıldığında daha ii ama açıkçası bu sorun çok canımı sıkıyor...

memoli36

memoli36

Üye
arkadaşlar bendede oluyor o sourn çözemedim çözülecek gibide durmuyor zaten

furkano

furkano

Üye
o problemi genelde adi olan hafıza kartlarından yapar tüm smbian telefonlar.. çünkü voltajı düşük olduğu için okunurken de yazarkende yavaştır okartlar.. Adi dediğimde kingston da bu guruba giriyor:) birde o videonun çekildiği ortama görede değişiyor.. ışıklı net bi ortamda daha kaliteli çekim yaptığı için o durum olabiliyor..

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar telefon servisten geldi...

arıza sebepleri:
1. açma -kapama hatası
2. uygulama hatası
3. kamera hatası

Açıklamalar:

yazılım yüklenerek hata giderildi..
son testlerden başarıyla geçti test ok.
NOT: hafıza kartını Bilgisayarda biçimlendirmeden telefonda kullanmayınız...

evet arkadaşlar telefon şuan iyi ve çekim sırasında problem yok...

inş. bi daha olmaz... :oke:

boyle olmasının sebebi bence program yüklemem...

masternuker

Üye
kardeş bende bide POWER MP3 hata veriyo hep. onu ne yapcaz???

G305305

G305305

Üye
bende de var ama hafızayı çok doldurunca (100-200mb) boş yer olursa o sorun daha az oluyor yani çok az donuyor veya hiç

cool_eagle

Üye
ben telefon hafızasına kayıt yaptım yine problem oluyodu

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
bence yazılım yüklet (yetkili bi servisten) sonra power mp3 yükleme..
zaten başımıza ne geldiyse bu programlar yüzünden geldi...
amcamda n70 kullanıyor ve herhangi bir problemi yok...

Symbiont

Üye
telefonun camerasın lensin içinde bi sıvı var(başıma gelmişti)o sıvı kuruduğunda telefon hem fotoğraf ı hemde vidyo donuk beyaz tonlu çekiyor telfoncuya götürmeni tavsiye ederim ben n73 30ytl komple kamera taktırmıştım sırf bu sebebten:agla:mahcup:

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise gönderdim yapsalardı onlar yaparlardı diye düşünüyorum...

Symbiont

Üye
o problemi genelde adi olan hafıza kartlarından yapar tüm smbian telefonlar.. çünkü voltajı düşük olduğu için okunurken de yazarkende yavaştır okartlar.. Adi dediğimde kingston da bu guruba giriyor:) birde o videonun çekildiği ortama görede değişiyor.. ışıklı net bi ortamda daha kaliteli çekim yaptığı için o durum olabiliyor..
tebrik ediyorum bunu ÇOOOOOOK DOĞRU YORUMLAMIŞŞIN:yuru

fenerm

Üye
benim de kartım point tech marka aynı sorun bendede oluyor acaba benim de kartım adi midir cvp verirseniz sevinirim

gltkn18

Üye
bendede oluyor aynısı aldığım yere söyledim program atalım dedi atınca cevap yazarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt