N 70 in enson versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mevcut

Üye
mevcut nerden yükledin kardeş ????? usb ilemi ? bi araştır istersen hiç fark yokmu yani ?? hızdan felan vesaireden ??

Kusura bakma yeni gordum asagida verdigim siteden programi indir pc ile yukle zaten nokia.nin resmi sitesi

---Yanlız Kurt---

Üye
bnde N70 kullanıom ama öle bişiden hbrim yok...

gulcemal84

Üye
guzel

ceo

Üye
bende 6630 vardi su an n 70 kulaniyorum
ikisinide nokia phone software updater ile guncelledim, tikit tikir calisiyo hic bi derdim yok, hatta hizlandi bile n70 ilk versiyonuna gore. Herkese tavsiye ederim, YUkelme sirasinda arama gelmesi ve yuklemenin kesilmesi mumkun degil.cunku telefon kendini kapatiyor islem sirasinda. 6630 da acik ama hatsiz, n70 te kapali yukluyor

ceo

Üye
bende 6630 vardi su an n 70 kulaniyorum ikisinide nokia phone software updater ile guncelledim, tikit tikir calisiyo hic bi derdim yok, hatta hizlandi bile n70 ilk versiyonuna gore. Herkese tavsiye ederim, YUkelme sirasinda arama gelmesi ve yuklemenin kesilmesi mumkun degil.cunku telefon kendini kapatiyor islem sirasinda. 6630 da acik ama hatsiz, n70 te kapali yukluyor

kargaci

Üye
teşekkürler

ersoy

ersoy

Üye
ya versiyon hikaye daha kötü oluyor..

brsss

Üye
tşk

mcdinc

mcdinc

Üye
paylaşım için sağol.........

ESMAIL

Üye
eline saglik

umutradi

Üye
Telefonunuz için çıkan en son versiyonu öğrenmek için adresine girin,sonra telefonunuzu kapatıp arka kapağı açıp kasa üzerindeki beyaz etiketin üstünde CODE 012345 yazan yerdeki kodu alıp sayfanın en altındaki kısma yazıp butona tıklayın,telefonunuza uygun olan son versiyon çıkacaktır :

Görüldüğü üzere yaptığım denemede benim N70'imin zaten son versiyona sahip olduğunu söyledi,yani o ne olduğu belli olmayan sitenin iddia ettiği bi N70 sürümü yok.

kardeş benim tel n70 kullanılsmn sürüm 5,063,3,0,1

5.0705.3.0.1 nokıa nın sitesine girdim son sürüm buama tırsıyom yanlış bi şey yapaız diye:utan:utan:blink:kafam karıştı valla

chadashh

chadashh

Üye
ellerine sağlık arkadaşım

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
y a arkadaşalar bu benim pc demi bi sorun var acaba yenşden pc suite ile updater i yükledim ama !!!yazılım güncelle deyince updater açılıyor fakat ekranda öyle kala kalıyor yani önceden bide tarayıcısı verdıya hani sağa dogrü geçiş yapıp tel aradıgını vs. gösteriyordu o çıkmıyor sadece starting yazısı çıkıyor saatlerce öyle kalıyor sonrada network connecting disconnected felan diyor neden aceba ya şu yeni versiyonu bi ben yüklemedim heralde herkes yükledi bi fikri olan varmı arkadaslar ????????

CyBeRaY

Üye
Beyler versiyon güncelleyen birisi buraya ekran resmini çekip koyabilir mi?NSU ile son version yüklenmiyomuş,sadece Club Nokia merkezlerinde yüklenebiliomuş o versiyon.Ayrıca en son versiyonun en belirgin özelliği telefon hafızasının 21 MB'dan 19 MB'a düşmesidir.Sizinki düşmediyse son versiyon değil.

Daha şimdi kontrol ettim,NSU programıyla son versiyon yüklenmiyor.

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
evet ceyberay kardeş ben dün yükledim 5,0705,3,0,1 versiyonu nsu ile bir sorunda olmadı yalnız bugun telin oynamadık yerini bırakmadım Z nin içini dışını bir birine kattım ama ben kaydadeger bi fark bulamadım ama dedigin gibi telin 20 mb lik hafızası 19 a düştü acaba nedendir ya kafama takıldı şimdi nere gitti 1,5 mb extra bişeyde girmemiş c nin içine bildik şeyler aynen duruyor ozaman ne kaplamış olabilir 1,5 mb lik yeri ?????????????????????????? bi fikri olan varmı arkadaşlar niye öyle oldu bi fark bulan varmı ????????????

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
2 gün oldu hala bi fark bulamadım ya............ siz ne diyorsunuz arkadaşlar ???

basrimutaf

basrimutaf

Üye
5.0705.3.0.1 üzerine yeni bir versiyon daha çıkmıştır.saygılar... 5.0737.3.0.1

hacibaba19

Üye
Peki Biz Bunu Nereden Yükleyecegiz? Saygılarımla

sax

Üye

Bu siteyi takip edin "NokiaSoftwareUpdater" ı indirin kısa bir araştırmadan sonra pc nizi de nokia pc suiti güncelliyor. Daha sonra telefonunuzu kablo ile bağlayıp güncelleyebilirsiniz. Çok zor birşey abartılacak kadar bir risk yok bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt