MyTextTwister Windows Phone uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
MyTextTwister Windows Phone uygulaması
MyTextTwister Windows Phone uygulaması ile mesajlarınıza, Facebook ve Twitter hesaplarınıza inaılmaz yazı efektleri ekleyin.

Merhaba arkadaşlar. Sizlere geçenlerde mesajlarınıza birbirinden farklı emoticons’lar ekleyebileceğiniz, mesajlarınıza farklı bir boyut getiren bir uygulama tanıtmıştık fakat şimdi sizlere tanıtacağımız bu uygulama diğerinin bir adım önüne geçerek bizden övgüyü hakediyor.

MyTextTwister, Windows Phone cihazınızda mesajlarınızı ters döndüren, onlara başlıbaşına bir sanat olan ASCII karakterler ile dekoratif bir hava katan ve içerdiği 1200′den fazla emoticons‘lar ile herkesten farklı mesajlar yazabileceğiniz zengin içeriğe sahip bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Başkalarının mesajlarında gördüğümüz ve hep özendiğimiz ters dönmüş yazıları nasıl yaptıklarını hep merak etmişsinizdir.

Bu başarılı uygulama sayesinde artık bunu yapmak gayet basit. Uygulama ekranında sol tarafa normal metni yazıyosunuz, sağ tarafa otomatik olarak ters dönmüş metin gözüküyor ve buradan istediğiniz yere döndürdüğünüz metni kopyalayabiliyorsunuz. Birçok farklı yazı stilini de içerisinde barındıran uygulamanın ücretsiz olması gayet iyi olmuş.

Bu uygulama ile ilgili kullanıcılara bir hatırlatma yapalım. Mesajları gönderdiğiniz telefonun da ASCII karakterleri desteklemesi gerekiyor. Bunun yanı sıra bazı servis sağlayıcıları sadece 16 bitlik Unicode denen formatı destekliyor. Fakat bu uygulama ile Windows Phone, Android ve Ios işletim sistemi kullanan cihazlara rahatlıkla bu türden mesajları gönderebiliyorsunuz.


---------- Eklendi @ 11:19:09 ---------- Yazıldı @ 11:18:03 ----------

ekran görüntüleri en kısa zamanda eklenicektir
 


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ooo abi desene şekilden şekile girecek yazılar. Süper bir uygulama.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yahu bize üvey evlat muameleleri yok mu deli oluyorum.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ama düşünsene gökçen tweet atıyorsun direk aaa lumiadan yazmış diyolar
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve OttomaN TigeR


Üst Alt