Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MyPhone v2.52 S60v5
Sponsorlu Bağlantılar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hackli olan bir arkadaş denese ona göre cevap versek.
Oglcn554
Üye
aynı hata bendede var
celibar
Üye
programı yükledim fakat aktivasyon istiyo.aktive et deyip internete bağlanıyor fakat aktif olmuyor.telefonun imeisi ve active yazan siyah ekran çıkıyor.
AlpReis
Üye
Eyvallah
bluxberry
Üye
cok tesekkurler baska bi yerde bulmustum yuklemistim yuklerken hata almıstım umarım bunda sorun cıkmaz..
theGrin
Üye
5800 ım var, sertifikaladım, telefona attım ama diğer arkadaşlar gibi yükleme bir yere gelince "yüklenemiyor" yazısı çıkıyor...
FuNKyX5
Üye
eywallah
ali.oren
Üye
sertifika yaptim yuklemenin yarisinda hata veriyor
bence deneyip paylasirsan daha iyi olur
alone45
Üye
dosyanın orjinalini yükledim sertifika hatası aldım sertifikalayıp yükledim yükleniyor barı yarı geldiğinde yüklenemiyor diye bi hata alıyorum modaratör.
Kafecik
Üye
link yok. teşekkürler
combatsar
Üye
harika program herkes yuklemeli
suryaq
Üye
sertifika hatası
kabel
Üye
sertifika sorun veriyor ya:S
Tolga-GnL
Üye
programı yükledikten sonra mayphone pacth dosyasını sertifikalayıp yükleyin hiç bi sorun kalmıyo sertifikalamadan açılmaz
eXe1aNs
Üye
oo nasıl oluyor
thckr
Üye
sertifikaladıktan sonra bi yerde kalıyor. yüklenemiyor diyor.
nikayell arkadaşım, program yüklense zaten sorun kalmaz dediğin garip geldi biraz
caglet
Üye
Kullanışlı değil bu pek fazla
lebron_jamess
Üye
Teşekkürler
yunuskafe
Üye
serifikalamayı nasıl yapıyoruz acaba ?
fırlama_sam
Üye
yaaa bıktım şu sertifikadan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((