Myphone m500i alacaklara dikkatt lütfen ürün için okuyunnnn sonra pişman olmayınnnn

Sponsorlu Bağlantılar

MBAY2363

Üye
    Konu Sahibi
Myphone m500i alacaklara dikkatt lütfen ürün için okuyunnnn sonra pişman olmayınnnn
MİLLLET BU TELEFONU SAKIN ALMAYINNNN...
BEN 3 HAFTA ÖNCE ALDIM 4 GÜNDE İMEİ NUMARALARI KAPATILDI. MY PHONE M500İ MÜŞTERİ HİZMETLERİ KAPATILAN TELEFONLARI GERİ ALIP İMEİ NUMARALARINI KLONLAYIP TEKRAR SİZE GÖNDERMEKTEDİR. TELEFONDAN UZAK DURUN JAVA DESTEKLİ OLMASINA RAĞMEN HİÇBİR JAVA UYGULMASINI AÇMAMAKTADIR.
ÜRÜN İADE ALMALARI YOKTUR TÜRK TELEKOMİNİKASYONUYLA BAŞLARI DERTTE HABERİNİZ OLSUN 2 YIL GARANTİLİ TELEFON ÇALINNNTIII TELEFONU SIFATINDAAAAAAAAA ALMAYIN ŞİRKET BATSINNN PARA HIRSIZLARIIIIII ÇİN MALLARINDAN UZAK DURUNN NNNNN.....

• Beğen
Tepkiler: musty_EsEs

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çin malını kesinlikle kullanmamak lazım

MBAY2363

Üye
    Konu Sahibi
bu tel için hiçbir uygulama yok ve telefonlara 300 den fazla java oyun indirdim hiçbirini açmıyorrrrrr neden miiiiiiiiiii myphone m500i telefonlar linux tabanlııııııııııııııııı veeeee sistem ön belleği yokkkkkkkkkkk oyunları da açmıyor. Kendi özellikleri dışında hiçbir işe yaramıyor.

musty_EsEs

Üye
arkadaşlar m 500 i kesinlikle kullanılacak bir telefon değil bi hata yapıp almayın sakın bnm telefon 3 haftadır garantide göndermiyolar cihaz kayıt dışı oldu imei nosunu klonlayıp yollayacaklar bi işe yaramayacak

hayatbenim

Üye
be 1 ay öncesine kadar myphone m500 aldım sesi güzel çıkıyo ama onun haricinde hiçbişeye yaramıyo klavyesi berbat java destek yok multimedya gönderimi alımı yok görüntü kalitesi çok düşük hemen iade ettim allahtan tlfncu tanıdıktı yoksa kimse almazdı.size tavsiyem almayın

metinakp

Üye
bence hiç bir çin telefounu almayın alırsanın olursunuz böle sana kim dedi çin işi al diye al garatili mahallendeki telciden bozulursa bulursun ladıgın yeri 3 5 kurusun hesabını yapasınız sonra böle oturursunuz

mami300

Üye
arkadaslar günümüzde kulandıgımız don dahi hersey cinde üretilmekte önemli olan kalitesidir

kaliteli olduktan sonra sorun yok
myphone dedigimiz ürünlerde bence gayet güsel ama söledigim gibi orj ürünle aynı özellikleri arama arıycaksan ver 2 milyar al orj ürünü kullan maliyetinin en ucuzu budur ben platinium iphone slim kulanıyorum hiç bi sıkıntı yok ama ürünün orj olmamamsına ragmen 500 tl verdim parana göre köfte misali