my track sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilbayram

Üye
    Konu Sahibi
my track sorunu
sony ericson xperia neo V telefonuma android markette yer alan my track adlı programı yüklüyorum ama ne kayıt ne de menü özellikleri çalışıyor. bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum.

err00r

Üye
bunu kullanmadımda bir tane program vardı adını hatırlayamadım şimdi onun ile örneğin birinin aracına telefonunuzu koydunuz (İnternet olacak) oturup onu takip edebilirsiniz bilgisayarınızdan.
Windows Mobile kullanırken senin dediğin uygulamaya benzer vardı bende facebook'a falan yükleyebiliyordum, ayrıca facebookta canlı olarak arkdaşlar kaç km hızla gittiğimiz haritadaki yerimi falan görebiliyorlardı aslında gezi için harika bir uygulama

serif55

serif55

Üye
Bende xperia arc s var şimdi kurdum gayet güzel çalışıyor dostum gps ini fln açtınmı sen ?

ilbayram

Üye
    Konu Sahibi
GPS açık. konumlama doğru ama kayıt için herhangi bir icon yada menü seçeneği göremedim. hareket halinde harita zerinde konum simgesi de hareket ediyor. ama harekete ilşkin hiçbir veri kaydı yok. telefon sıfır. üzerinde herhangi bir işlem yapmadım.

ilbayram

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınızı hala bekliyorum arkadaşlar. :vur

ilbayram

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm. sorun bendeymiş. ben dokunmatik ekranda arıyorum kayıt vs tuşlarını. telefonun kendi tuşuyla aktifleşiyormuş. sorunsuz kullanıyorum. ilgilenen herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt