Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeMy talking tom yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shirvani
Üye
Konu Sahibi
My talking tom yardim
L520 kullaniyorum dun my talking tomu guncelleledikden sonra kayib oldu.ama magazada yuklu gozukuyor .nerede ola bilir? Format atdim yeniden yukledim ayni yok oyunlarda be bashka yerde.
Dogru konuda yazdim bakan olmadi yeni konu actim.
birisi bir konuşmanın sonuna gülücük koyunca dalga geçermiş gibi algılanıyor. sizin şu sırıtma olayı da aynı şekilde oluyor. modaratörler bunun için de uyarı yapmalı adam bilmeye bilir. cevap verin geçin. @bulutsuzgece @papakudioflu
birisi bir konuşmanın sonuna gülücük koyunca dalga geçermiş gibi algılanıyor. sizin şu sırıtma olayı da aynı şekilde oluyor. modaratörler bunun için de uyarı yapmalı adam bilmeye bilir. cevap verin geçin. @bulutsuzgece @papakudioflu
verdik zaten bu da konu kilitlenmeden verdiğimiz bi poz geleneksel oldu biz pozu veriririz @bulutsuzgece de fotoğrafımızı çeker ve konu kilitlenir dalga geçmek gibi bi amacımız yok
emz
Üye
Dostum Nokia klasörleri yükle sonra da oradan yeni klasör oluştura bak. Orada görürsün belki. Yoksa bilemeyeceğim. Bende gayet normal. L520
shirvani
Üye
Konu Sahibi
oyunlarda olmadigini zaten yazmishim .Klosler de yeni klosor yapiyorum hic bir uygulama atamiyorum icine aktiv deyil hic bi shey