Haber #MWC 2015: Orta-Üst Seviye Windows Phone, Coship BVC X1 Resmi Olarak Duyuruldu!

Suya ve toza dayanıklı da, sizce z2 den daha mı dayanıklıdır? Ve lumia 1520 ile kafa kafaya takas olur mu? O işlemci 64 bit mi şimdi, yani oyunlarda (örn: Gta sa) da 1520 kadar performans verir mi?

Heyecanlandım, aşık olabilirim sanırım ama @bulutsuzgece abimizin dediği 8 çekirdekli telefon cidden dediği gibi çıkarsa fiyatı da uygun olursa gönlüm ona kayabilir .s

Bunu çok beğendim ekran çerçeve oranı çok iyi yapılmış,ince çerçeve gocaman ekran Ali bunu sevdi

Tepkiler: maydinmaydin
alpha view'in beyaz tasarımı daha çok hoşuma gitti. 820'nin ince hali gibi olmuş.

saynesim

Üye
Suya dayanıklı bildiğim kadarıyla

pirenuri

Üye

Kaynak yukarıda gerekli cevabı vermiş

Yılın ikinci yarısı için

Eskiden beri az donanımla çalışan bir sistemim var diye ona göre politika geliştirip hiç beklemediğiniz cihazlarda bile 1 gb ram yerine 512 mb ram kullanan Microsoft, şimdi bu şekilde yüksek donanımla piyasaya çıkması akla bir soru getirir ve bu soruyu da rakip firmalardan duyabilirsiniz: Hani az donanımla büyük işler yapıyordun Microsoft ? Şimdi neden 4gb ram kullanıyorsun?

ON9

Üye
Para biriktirme zamanımız yaklaşıyor galiba
By cihaz bana önden Htc'yi arkadan Sony'leri hatırlatıyor. Gerçi lensleri falan sony imiş. Belki de Sony tesislerinde fason ürettirilmiştir.

Gorunuş olarak telefon gerçekten güzel hoşuma gitti ozellikleride iyi ama başka marka olmasından dolayı desteğin ne derece olur tereddut ediyorum.Htc ler gibi olmaz umarım

Gorunuş olarak telefon gerçekten güzel hoşuma gitti ozellikleride iyi ama başka marka olmasından dolayı desteğin ne derece olur tereddut ediyorum.Htc ler gibi olmaz umarım

Zaten Türkiye'ye Coship markasıyla gelmez.
Microsoft benzer özellikli telefonları farklı markalara ürettirerek ortadoğu ve avrupaya da getirecektir.
Ancak içeriği aynı olsa bile tasarım aynı bununki gibi olur mu bilinmez
Bunun tasarımı gerçekten çok hoş.

Tepkiler: Aybin.Kilic
Bilgilendirme için sağol güzel bir telefon gibi duruyor

Emre

Üye
suya toza dayanıklı diyorlar lakin nokia bunu belli etmeden yapıyor (kendi görüşüm)

E biz bunu almak istesek nasıl yapabiliriz?

dakamon

Üye
E biz bunu almak istesek nasıl yapabiliriz?
Ya yurtdışından getirteceksin onda da gümrüğe takılması garanti yada sen gidip alacaksın diğer bir şey de yerli bir girişimci gidip o firmayla anlaşıp ülkemizde satışını yapacak

Ya yurtdışından getirteceksin onda da gümrüğe takılması garanti yada sen gidip alacaksın diğer bir şey de yerli bir girişimci gidip o firmayla anlaşıp ülkemizde satışını yapacak
Ali Kemal yapsın

Tepkiler: mzcoools
Hands on dan başka hiç videosu yok ya telefonun. Merak ediyorum bian önce çıksa

SpyChef

Üye
Telefonun görünümü güzelmiş haa