papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Üst seviye derken? İşlemci gene s400
İşlemci modeli ne acaba? Birde dolar 2,53 oldu. Artık orta seviye 1500 lira civarına çekilecekOrta-üst...
Bu arada cihazın tasarımı olağanüstü.
İnşallah Türkiye'ye de gelir.
Amiral gemiyi beklemeyecek yada ekonomik gücü amiral gemiye yetmeyecek orta-düzey tüketiciler için mükemmel bir alternatif olabilir.
64-bit Snapdragon 400 mü var? Ayrıca 5.5" Full HD ekran, dört çekirdekli 64-bit işlemci, 2 GB RAM, suya ve toza dayanıklılık gibi özellikleri herhalde alt seviye cihazlarda göremeyiz.Üst seviye derken? İşlemci gene s400
Boş konuşmayalım4 ram değil
İlk defa 925 dışında bir Windows telefonun tasarımını beğeniyorum
dün Microsoft Pazarlama başkan yardımcısı Tuula Rytila açıklama yaptı. SURFACE tabletler gibi Windows 10 amiral gemi cihazımız da etkileyici yenilikler ve sektör standartlarının üzerinde donanım özellikleriyle gelecek dedi. Surface tabletleri anlatmaya gerek yoktur herhalde.4GB rami gerekli görmüyorum 2 olsa da yeter . Bence Microsoft seni biraz şaşırtacak özgür abi
4GB rami gerekli görmüyorum 2 olsa da yeter . Bence Microsoft seni biraz şaşırtacak özgür abi
Hayranlık uyandırıcı.
Aynı bu tasarımda MS amiral gemi cihazı çıkarsa anında alırım.
Windows 10 for Phones Final
8 Çekirdekli 64 Bit İşlemci
4 GB Ram
3D Touch
Parmak İzi Tanıma
FHD veya 2K 5.0 inç Ekran
Yılın 2. yarısında bu telefon gelecek bilginiz olsun.
Microsoft kendisiyle yarışıyor, google gibi senede bi amiral çıkarması lazım diğer üreticiler zarara uğruyor.Microsoft 64 bit işlemciyi gördükten sonra utandımı acabaişte böyle rekabet lazım yoksa bu Microsoft-Nokia kafası aynı yerde kalmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?