Nisan'daki etkinlik (BUILD zirvesi), Microsoft'un geliştiricilerle yaptığı geleneksel tanıtım ve toplantı etkinliği.
Orada Sony veya herhangi bir telefon markası bulunmayacak
Ancak Build'i takip eden günlerde adı açıklanan üreticilerden yeni modeller gelmeye başlayacaktır, Sony'den hemen yakın zamanda bir şey geleceğini sanmıyorum ancak sonbahar döneminde Sony de gruba katılabilir
İlla ki Tek tek telefonları toplayıp mevcut donanımlara ekleme yapacak durumları olmadığından, donanımsal açılım sadece yeni çıkacak telefonların donanım ve tasarımlarını ifade ediyor.
Yarın saat 9:00'da (Türkiye Saati ile 10:00'da) başlıyor.
Nokia yanılmıyorsam Salı günü saat Türkiye saati ile 13:30 gibi sahne alacak.
Ancak cihazlar sergi kısmında olacağından, eğer bir cihaz tanıtılacaksa ilk gün 3.Salon'da Nokia sergisinde görürüz
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.
Bu MWC de lumia 630 tanıtılır Nokia X tanıtılır başka ne tanıtılır bilmiyorum ama evleaks 630 u sızdırdıysa kesin MWC de tanırılır. Zaten androidli X te tanıtılacağı kesindi. 3. telefon ne olur bilemiyorum.