Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müzikli,resimli Türkçe video yapma programına ihtiyacım var.....
Sponsorlu Bağlantılar
sevimrecep
Üye
Konu Sahibi
Müzikli,resimli Türkçe video yapma programına ihtiyacım var.....
en acilinden lazım bana bu program mümkünse Türkçe olsun........
omerynd
Üye
bilgisayar üzerinden resimleri müzik katarak video haline getirmekten mi bahsediyorsun ? Xp kullanıyorsan windowsta movie maker yüklü bilgisayara arattır bulursun çok kolay kullanışlı. Yada yine microsoftun photo story isimli programı var. O da başarılı bir program
daniel_23
Üye
windows movie maker
daha ayrıntılı profesyonel bişey istiyosan ulead video studio var
bilgisayar üzerinden resimleri müzik katarak video haline getirmekten mi bahsediyorsun ? Xp kullanıyorsan windowsta movie maker yüklü bilgisayara arattır bulursun çok kolay kullanışlı. Yada yine microsoftun photo story isimli programı var. O da başarılı bir program
cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama photo story zaten kullanıyorum uzantısı çoğu yerde yaramıyo paylaşım yapamıyorum bunu nasıl halledebilirim peki..?????
cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama photo story zaten kullanıyorum uzantısı çoğu yerde yaramıyo paylaşım yapamıyorum bunu nasıl halledebilirim peki..?????