müzik te takılmalar oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim19031997

Üye
    Konu Sahibi
müzik te takılmalar oluyor
http://www.samsungio.com/Konu-galaxy-s3-4-2-2-stabil-hatasiz-gorev-yoneticisi-kamera.html

arkadaslar bu linkteki rombu kurdum ama müzik dinlerken sarkı kesik kesik geliyor romu paylasan kisi söylemis nasıl yapılacağını ama bulamadı bir yardımcı olurmusunuz

adam şunu yazmıs ama ben bulamadı islemci ayarlarını
İşlemci ayarlarına bi bakarmısın. eger en düşük frekans 122 ise takılma yapar. eger öyleyse 245 e alıp dene o zaman sorun çözülür.

Buğra

Buğra

Admin
Cyanogenmod var mi menude yada performance menusu? Eger varsa gir ve min frekansi 245 yap. Eger yoksa setcpu yukle minimum hizi 245 yap .
Takilmasinin sebebi ekran kapaliyken hiz 122 ye dusuyordur buda cok yavas oldugundan dolayi sarki bile takilir.

ibrahim19031997

Üye
    Konu Sahibi
setcpu google play de varmı arkadasım tesekkurler tavsiyen icin telefonda 0 kasma var sadece müzik kasiyor herseyi super insallah olur

Buğra

Buğra

Admin
setcpu google play de varmı arkadasım tesekkurler tavsiyen icin telefonda 0 kasma var sadece müzik kasiyor herseyi super insallah olur

Aman dikkat edin birden cok arttirip cok dusurmeyin telefon elinizde kalir sonra :) Sorun yazdigim sebepten dolayi. No frill cpu bakin markette ucretsiz.

ibrahim19031997

Üye
    Konu Sahibi
saol tmm deniyorum

- - - Eklendi - - -

Aman dikkat edin birden cok arttirip cok dusurmeyin telefon elinizde kalir sonra :) Sorun yazdigim sebepten dolayi. No frill cpu bakin markette ucretsiz.

Tmm oldu kardes peki bu setcpu oyunlarda ise yararmi mmesela çalıstıramadıgım oyunu calistirabilirmiyim

The Shadow

The Shadow

Üye
saol tmm deniyorum

- - - Eklendi - - -

Tmm oldu kardes peki bu setcpu oyunlarda ise yararmi mmesela çalıstıramadıgım oyunu calistirabilirmiyim
bu daha çok governor ve i/o scheduler ile de alakalı fazla arttirirsan telefon çok ısınır cpu yu bile yakabilirsin fazla abartma gio da asphalt 8 çalıştıramazsın ama daha düşük boyutlu çalıştıramadığın oyunları bi dene istersen :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt