İstek Müzik İsmi !!

Sponsorlu Bağlantılar

mertsagir

mertsagir

Üye
    Konu Sahibi
Müzik İsmi !!
Merhaba arkadaşlar aylardır bu filmde helikopter sahnesinde çalan şarkının ismini arıyorum lütfen bilen birileri bana ismini söyleyebilirmi şarkı çok güzel filmin adı
YAŞAMAK İÇİN ÖLDÜR
(THE-CONDEMNED)

Bu videodan hangi şarkı olduğuna bakabilirsiniz.

v=bhTXUv6yW2U&client=mv-google&layout=mobile&ytsession=zj2iwGPGQ7E1g_mXimwPOtr07ScaSgt8W_DC_b3o9AfKY4FmWkeCzR4znm23cPuy5Lhm5NR1sSVZ_QHvV-8MBVmW3uacxpNprN4L-SexIdIirGR5eVXrQmsCjrpMT0SV7fDUn3mBPzf_NQjBwwQrizEmGUj870o9MS4mhzfzth2-6MPQf_n5ubvGek-xHeh91k3uClOM42-swamclIYx0VXDAvTQ4Sfo9fyptkZlyGy5e21H0lYGl6AaSKIchWZe3bd83o52FDLfEK1rUaIZ7lfMT42wt7bT7gLjwY20ARDCw8VgN3z8nqmSxKetNPlXKMXot7J-0-xWj88zY0jYcg
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
video bu arkadaşlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Konu yeri yanlış kardeşim.

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mertsagir

mertsagir

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağol :D

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Eğer böyle bulamadığın şarkı olursa shazam programını öneririm kardeşim. Anında buluyor şarkıyı. Sonrasında indirmek senin işin :D

mertsagir

mertsagir

Üye
    Konu Sahibi
Bunu söylediğin iyi oldu :D peki bu Shazam programı telefonlar içinmi PC içinmi ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Android telefonlar için kardeşim. Mağazadan ücretsiz edinebilirsin.

mertsagir

mertsagir

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler şimdi bakıyorum :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Geç bile kaldın bence. Profilimde yazan tüm telefonlar çekmecede duruyor hepsini satsam 500 lira bile etmiyor. Hele bazılarını telefoncuya götürdüğümde üzerine para istiyor benden :D Ben ilk S3 mini ile geçtim androide sen de öyle bir cihazla geç derim ben. İmkan varsa daha iyilerini alırsın alıştıkça

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geç bile kaldın bence. Profilimde yazan tüm telefonlar çekmecede duruyor hepsini satsam 500 lira bile etmiyor. Hele bazılarını telefoncuya götürdüğümde üzerine para istiyor benden :D Ben ilk S3 mini ile geçtim androide sen de öyle bir cihazla geç derim ben. İmkan varsa daha iyilerini alırsın alıştıkça
Z2 ile geçmeyi düşünüyorum. Android'e çok yabancı biri değilim zaten. Android 2.2 ve 2.3 ( GingerBred mı neydi ) çıktığı yıllarda tabletle takıldık. Ama uzun süredir kullanmadım. Zamanla alışırız artık.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Daha Dün İzledim Bu Filmi :/ Şaçma Sapan Film : ? Direk Sildim Şey Yani Sinema Salonunu Terk Ettim :naughty:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Z2 ile geçmeyi düşünüyorum. Android'e çok yabancı biri değilim zaten. Android 2.2 ve 2.3 ( GingerBred mı neydi ) çıktığı yıllarda tabletle takıldık. Ama uzun süredir kullanmadım. Zamanla alışırız artık.
Merakla o günü bekliyorum kardeşim şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Üst Alt