müzik dinlerken telefonum reset atıyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
müzik dinlerken telefonum reset atıyor !!
arkadaşlar uzun süre müzik dinlediğimde kulaklıkla alakası varmı bilmiyorum ama bana hep kulaklıkla dinlerken oldu herneyse telefonum reset atıyor açılıyor tekrar dinliyorum 3-4 müzik sonra tekrar reset atıyor (müzik dinlerken başka hiçbirşey yapmıyorum telefonla) yardım edebilecek arkadaş varmı ?

kapakli511

kapakli511

Üye
kulaklıktan olabiler

hardal00

hardal00

Üye
Kardeşim yazılımsal bi hata var telefonunda sen yapamazsan bi telefoncuya götür format at android olsaydı rom değiştir dicektim ama yazılımsal hata

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Sadece kulaklıkla dinlerken yapıyorsa bunu büyük ihtimalle kulaklıkla ilgili bir sorun var. Ne bileyim, kulaklık girişine fazla voltaj geliyor olabilir örneğin? :dry:

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
Sadece kulaklıkla dinlerken yapıyorsa bunu büyük ihtimalle kulaklıkla ilgili bir sorun var. Ne bileyim, kulaklık girişine fazla voltaj geliyor olabilir örneğin? :dry:

ne yapmam gerekiyor kulaklık değiştirsem olurmu

- - - Eklendi - - -

Kardeşim yazılımsal bi hata var telefonunda sen yapamazsan bi telefoncuya götür format at android olsaydı rom değiştir dicektim ama yazılımsal hata

benim attığım format olmazmi yani

hardal00

hardal00

Üye
sadece kulaklıkla alakası yok yazılımsal hata

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
bunu bende de bazen yapıyo

hardal00

hardal00

Üye
valla orasını bilmiyorum bi telefoncuya götür...

hizan

hizan

Üye
arkadaşım telefona yeniden yazılım yükle düzelir.

telefoncuya vermene gerek yok forumda c7 için cfw ler mevcut.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
önce yedeklerini al(resim,müzik,rehber ne varsa) sonra telefondan *#7370# de bi format at. ardından güzel bir cfw kur..symbian^3 cfw bölümüne bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt