Müzik Çalar da karışık çal seçeneği sürekli aktif değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalar da karışık çal seçeneği sürekli aktif değil
Sorunum başlıktaki gibi arkadaşlar. Müzik çalar a giriyorum seçenekler den karışık çal ı açıyorum. Ama müzik çalar ı gizlediğimde veya müzik çalar dan çıkış yaptığımda bu seçeneğin aktif olmadığını görüyorum. Anna dan önce böyle bir sorunum yoktu açıkçası. Bir çözümü olan var mı yoksa herkeste mi böyle ? :/

slant1111

slant1111

Üye
Açmak çok mu zor arkadaşım..iki dokunmayla açıyorsun zaten.

mfb2

mfb2

Üye
yok arkadaş nokia sürümleri beta diye yayınlasın bizim millet zaten her bişeyinden hata buluyor ona göre çıkarsınlar sürümleri :)

Heil__

Üye
Aynı problem bende de var.. Ve her defasında açmak sadece iki tıklatma kadar zamanımızı alacak olsa da sonuçta bu bir problem ve çözümü var mıdır yok mudur merak edip sormaktan daha normal bir şey olamaz... Karşılaşan, sebebini bilen bir arkadaş varsa minnettar kalırız her zamanki gibi.. yoksa zaten iki dokunmayla açmaya devam edeceğiz.........

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Hata bulmak ya da üşenmek değildi sorunum bana garip geldi ve acaba bu hatanın sadece bende mi olduğunu bilmek istedim bu kadar. Heil arkadaşıma da katılıyorum yani nedir iki tıkla karışık çalma yı açmak sanki.

KO9

KO9

Üye
iki tık'la açmaya ne gerek var dioruz ama elimiz kolumuz doluyken kendi kendine düz devam eden bi playlist bazen can sıkıcı olabiliyor. Bariz bir hata ki bu hata aramak değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt