Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Baska kırık link varmı?

neksushot

Üye
Pc oyunu gibi yok nedense android bitürlü oyunları pcye ulaşamadı 2 3 yıl önce yapılmasına ramen

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Pc oyunu gibi yok nedense android bitürlü oyunları pcye ulaşamadı 2 3 yıl önce yapılmasına ramen
Pc kaç yıllık teknoloji olsun o kadar ilk çıkan pc oyunlarını biliyoruz.Şimdi androidde zamanı telefonunda sistem olsa cod da oynaresın bf 3 de ama ilerde

neksushot

Üye
Malesef bekleyecek zaman yok bunun için samsung leptop 300e5z aldım zaten

neksushot

Üye
Siz ateri oyunlarının biraz gelişmişini oynamaya devam edin iyi forumlar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
::confused: seni anpamadim kardesim cebine sigan cihazla ne oynamayi bekliyorsun suan oyun oynucaksan pc de oynucaksin telefonda ise disarda oyniyacksin

• Beğen
Tepkiler: smh60

neksushot

Üye
İyi neden ozman 1500 tl verdim bu cihaza baktım internette gta3 tele çıkmı§ bende dedim taman bu çıktıysa diyerleri çıkar alıyım galaxy note oyun bakımından iyi die 1 sene evvel aldım hayla tık yok 10 seneki oyunlar gidip satcam dışarda ancak temple run iyi sarıo

smh60

smh60

Üye
İyi neden ozman 1500 tl verdim bu cihaza baktım internette gta3 tele çıkmı§ bende dedim taman bu çıktıysa diyerleri çıkar alıyım galaxy note oyun bakımından iyi die 1 sene evvel aldım hayla tık yok 10 seneki oyunlar gidip satcam dışarda ancak temple run iyi sarıo

Nova 3 Modern Combat Nfs Most wanted Dungeon Hunter 4 Gta vice city Fifa 12 Six Guns 9mm

Max Payne BUNLAR ATARİ OYUNLARIMI

neksushot

Üye
Bu oyunlar en fazla 1 gün telde durdu sonra sildim nova 3 ede 12 tl verdim gamelofttan oda çöpten çıktı dungeon hunterde üsten bakışlı hiç işim olmaz haydi iyi forumlar

smh60

smh60

Üye
Bu oyunlar en fazla 1 gün telde durdu sonra sildim nova 3 ede 12 tl verdim gamelofttan oda çöpten çıktı dungeon hunterde üsten bakışlı hiç işim olmaz haydi iyi forumlar

adam tartışmak için kaydolmuş foruma

neksushot

Üye
Sanane kardeşim tartışıosam cahillerle tartışıom senin gibilerle iyi forumlar kalabalık atar yapar tenhada abi den zaten bişey derdimya

smh60

smh60

Üye
Duzgun konuş kimsin sen

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
abi eline saglik cok guzel olmus

hakanyigit27

hakanyigit27

Üye
Eline sağlık

lordmayk

Üye
Çok teşekkürler çoğu çalışıyor Sony Xperia Ray ile denendi.

SquaLTR

Üye
Teşekkürler çok detaylı ve gayet iyi paylaşım. Resimleri yenilersek daha iyi olabilir.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
:tşk:

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
300000 :-)