Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar
Sponsorlu Bağlantılar
kingarmada
Üye
tüm indirme linkleri 180upload olsa çok daha iyi olur diğer linklerin indirme hızları biraz yavaş
suat61
Üye
klasniç
Üye
Teşekkür ederim
ahmthlmzn
Üye
kardeş çok saolasın... ya zaten böyle tüm 3d oyunları apk+sd bir arada olunca çok güzel oluyor... devamını bekliyoruz inş... teşekkürler.
Mhmmd Ali
Üye
Bazılarını Yükledim bile.
emiromer
Üye
Tesekurler
- - - Eklendi - - -
Tesekurler
ferdi866
Üye
ben pc den indirip telefona attim dosyayi desteklemiyor acilmiyor ne gerekiyor acmak icin. emek icin teskkurler bu arada
- - - Eklendi - - -
ben pc den indirip telefona attim dosyayi desteklemiyor acilmiyor ne gerekiyor acmak icin. emek icin teskkurler bu arada
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
1.sayfada anlatım mevcut nasıl yüklenir diye
kingarmada
Üye
gta vice city gpk indirdim obb'a attım gpk yükleme programı görmüyo dosyayı yükleyemiyorum neden acaba? acil cevap verirseniz sevinirim
- - - Eklendi - - -
download klasörüne atınca çalıştı sorun yok yüklüyorum umarım çalışır
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
Uygulama galiba hafıza kartını görmüyor telefon hafızasına at
ferdi866
Üye
anlatima baktim ama dosyayi desteklemiyor galxy w kullaniyorum. dosya acilamyor diyor
kingarmada
Üye
Tmm oyunu yukledim ama cince nasil ingilizce yaparim yollari gosterir misin?
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
Ayarlardan ingilizceyi seçmen lazım
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
.gpk mı yoksa gpk yukleyıcı mı
kingarmada
Üye
.gpk oyunu ingilizce yapmam gerek
PME 4L
Üye
Konu Sahibi
Ayarları denedin mi
kingarmada
Üye
ayarları buldum ama dil seçeneklerini bulamadım. bide grafikler kötü başka siteden indirdim sitedenn mi kaynaklanıyo her yerde mi öyle?