Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

theceronimo

Üye
Xperia Sola da çalışırmı acaba Ics yüklü indirip bi deneyelim Most Wanted.

biser22

Üye
asphalt 7 de link direkt googgle play storeye giriyiyo ne yapmaliyim

semicartermatic

semicartermatic

Üye
eline koluna sağlık.android uygulamalarıyla bu kadar içli dışlı baska bir forum yok türkiyede. tesekkürler maxicep.com

kizilorda

Üye
most wanted nexus 7 de oynayamadim. oyun aciliyor EA simgesinde kaliyor devam etmiyor, sd dosyalarini denildigi gibi obb klasorune attim. neden acilmiyor olabilir?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
most wanted nexus 7 de oynayamadim. oyun aciliyor EA simgesinde kaliyor devam etmiyor, sd dosyalarini denildigi gibi obb klasorune attim. neden acilmiyor olabilir?

İnternet bağlantısı açıkmı bide data klasörüne atın öyle deneyin

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
Thnx

theceronimo

Üye
Xperia Sola da da aynı sorun oldu bir kaç kez.
Daha sonra da uyguluma kapatıldı diyor hiç açılmıyor.

kerem_ke

kerem_ke

Üye
slm arkadaşlar dediğiniz gibi yükleme yapıyorum hiç bir oyun açılmıyor :( galaxy note kullanıyorum emek için teşekürler

gozlidanya2121

Üye
eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş.:)

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

theceronimo

Üye
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
İnternet ağı derken telefonda 3G internet devamlı açık ama Wi-Fi internet bağlantısından bahsetmemişsiniz.
Eğer wifi varsa wifi ile girin yoksa 3g paketiniz varsa öyle girin eğer 3g internet paketiniz yoksa internete girme ücreti kesilir

asnilak

Üye
zaman kaybı linklerin yüzde doksanı kırık bir oyun için 3 tane alternatif koymuşsun 1 tanesi bile çalışmıyo link hatalı çoğu

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
zaman kaybı linklerin yüzde doksanı kırık bir oyun için 3 tane alternatif koymuşsun 1 tanesi bile çalışmıyo link hatalı çoğu
linklerin hangileri kırık acaba neden zaman kaybı diyorsunuz? hepsiçalışıyor 3 link olanlar alternatif içindir

theceronimo

Üye
Eğer wifi varsa wifi ile girin yoksa 3g paketiniz varsa öyle girin eğer 3g internet paketiniz yoksa internete girme ücreti kesilir
Wifi de denedim 3g de oyun açılmıyor EA simgesi çıkıyor devamlı bekliyor başka bi hareket yok. Sildim gitti.