ÇalıştırırXperia Sola da çalışırmı acaba Ics yüklü indirip bi deneyelim Most Wanted.
çali$ir,eger çali$mazsa pm at özelden sorunun neyse hallederim...Xperia Sola da çalışırmı acaba Ics yüklü indirip bi deneyelim Most Wanted.
Şimdi deneyeceğim sorun olursa irtibata geçerim.çali$ir,eger çali$mazsa pm at özelden sorunun neyse hallederim...
v1.0.3 e yükseltiyorum az bekle eklerim birazdanasphalt 7 de link direkt googgle play storeye giriyiyo ne yapmaliyim
most wanted nexus 7 de oynayamadim. oyun aciliyor EA simgesinde kaliyor devam etmiyor, sd dosyalarini denildigi gibi obb klasorune attim. neden acilmiyor olabilir?
Xperia Sola da da aynı sorun oldu bir kaç kez.most wanted nexus 7 de oynayamadim. oyun aciliyor EA simgesinde kaliyor devam etmiyor, sd dosyalarini denildigi gibi obb klasorune attim. neden acilmiyor olabilir?
Xperia Sola da da aynı sorun oldu bir kaç kez.
Daha sonra da uyguluma kapatıldı diyor hiç açılmıyor.
slm arkadaşlar dediğiniz gibi yükleme yapıyorum hiç bir oyun açılmıyorgalaxy note kullanıyorum emek için teşekürler
arkadasim oyun internet agi olmadan oynanmiyor..
Eğer wifi varsa wifi ile girin yoksa 3g paketiniz varsa öyle girin eğer 3g internet paketiniz yoksa internete girme ücreti kesilirİnternet ağı derken telefonda 3G internet devamlı açık ama Wi-Fi internet bağlantısından bahsetmemişsiniz.
linklerin hangileri kırık acaba neden zaman kaybı diyorsunuz? hepsiçalışıyor 3 link olanlar alternatif içindirzaman kaybı linklerin yüzde doksanı kırık bir oyun için 3 tane alternatif koymuşsun 1 tanesi bile çalışmıyo link hatalı çoğu
Wifi de denedim 3g de oyun açılmıyor EA simgesi çıkıyor devamlı bekliyor başka bi hareket yok. Sildim gitti.Eğer wifi varsa wifi ile girin yoksa 3g paketiniz varsa öyle girin eğer 3g internet paketiniz yoksa internete girme ücreti kesilir