Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun dostum. Oyun yüklendikten sonra ilk maçı yapıyorum sonra oyundan atıyor. Sonra da daha maça girmiyor.

Telefonunda sorun var heralde veya yeni güncellemeyi bekle

sek00

sek00

Üye
Ben sana şöyle söyleyeyim. Mesela Modern Combat yüklediğimde google play de yüklendi diye yazıyor. Ama bu oyunda yazmıyor. Anlamadım bir şey. Telefonda sorun olduğunu da zannetmiyorum.

loley00

Üye
ben bisi sormak istiyorum bana bluethoot uzerinden karsilikli oynan futbl basketbl veya yarıs oyunu tavsiye edebilirmisiniz

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun apksi google. play den alınmadığından ve kırıldığı için göstermez normal

sek00

sek00

Üye
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Yenilendi

gkhnccn

Üye
The amazing spider man rar şifresi istiyor nedir acaba ? ?

Harpyy

Harpyy

Üye
Spider Man internet bağlantısı yokken de oynanabiliyor mu

evo_24

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Oyunlar samsung galaxy ace 5830i'de çalışır mı?

sadelojim

Üye
Gercekten cok hos bi forum paylasimlar super

qezma

qezma

Üye
uğrastırıcı bir konu ah ah :D ellerine sağlık :D

evo_24

Üye
Anroid konusunda acemiyim.Telefonum galaxy ace 5830 i. 5830'un biraz farklı biraz daha geliştirilmişi ama ekran çözünürlüğü biraz daha düşük olanı..Telefon dead space,nova ve max payne gibi oyunları rahat açıyor.Başka sayfadan Fifa 12'yi indirdim siyah ekran hatası verdi.O yüzden sordum diğer uygulamalar açılır mı diye.Fifa 12'yi,Modern Combat 3 ve Spider Man'i indirmek istiyorum.Bu oyunları telefon açabilir mi?Normal dosyaları mı indirmem lazım yoksa tegra dosyalarını mı?Yardımcı olursan sevinirim.
- - - Eklendi - - -

Teşşekürler forumumuza hoş geldin[/QUOTE]

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Forumda araştırma yaparsan hangi Adem dosyalarını indirmenin yazıyor ve oyunları en iyi test edilecek valisi çalışmasının anlayabilirsiniz veya google ölçüde oyunun sayfasında yazar destekleyen diye giriş yaparsan

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Adem. Sd. Ölçü play. Telden yazıyorum :D