PME 4L
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çalışması gerekli kurulumu tekrar dene en iyisiSamsung galaxy. S3
Bu http://www.youtube.com/watch?v=1Oy1Rlvp040&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D1Oy1Rlvp040&gl=TR bu ne olacak
bunları kurmak için root lazım mı
Malesef yok bildigim ama yapılabilirMonopoly oyununa Türkçe yama var mı? Teşekkür ederim...
Sen istersinde olmazmı Buyurarkadaşlar merhaba.. htc one x de çalışan shadow guardian var mı...çok aradım ama bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada telefonum rootlu değil..
Sen istersinde olmazmı Buyur
kardeş oyunun nasıl kuruyoruz
Sen istersinde olmazmı Buyur :Sen istersinde olmazmı Buyur
Kardeş oyun çalıştı fakat bir kaç dakika oynadıktan sonra "malesef shadow gardian çalışmayı durdurdu" diye bi msj çıkıyor ve oyun kapanıyor. Bunun bi çözümü var mı veya ben mi yanlış birşey yaptım. Tşk.
Modern Combat 4 : Zero Hour dil ingilizce oluyormu
Sen istersinde olmazmı Buyur :Sen istersinde olmazmı Buyur
Kardeş oyun çalıştı fakat bir kaç dakika oynadıktan sonra "malesef shadow gardian çalışmayı durdurdu" diye bi msj çıkıyor ve oyun kapanıyor. Bunun bi çözümü var mı veya ben mi yanlış birşey yaptım. Tşk.
malesef bilmiyorum
Abi maasallah ya eline saglik galaxy note2 kullanicisiyim sorunsuz kullanabilirim umarim
sorun cikarmaz
hocam ben ilk defa .gpk oyun kuruyorum.
nfs most wantedi kurmak için com. klasörünü obbye attım sonra apk yı kurdum fakat oyunu açınca ea gameste tıkanıyor çözümü nedir söylermisin
yeni bir yükleme yöntemi var biraz bekleyin
yeni bir yükleme yöntemi var biraz bekleyin sd dosyası uyumsuz olabilir bu arada sd lerin hepsi glaxy s icinUsta harbiden harika seyler paylaştın ama nfs mostwanted i kurdum aynı sorun bendede var... bu arada note 2 kullanıcısııyım yaklasık 2 gündür ama daha oyunlardan birini bile yükleyemedimyardımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?