Mutlu Son ve facia :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede bazen kısa mesaj gönderiliyor diyo telefonu açınca felan arada bi gerçi bunu anna da da yapıyodu sizlerdede varmı böyle bi sorun

bunun dışında gayet sorunsuz benim için belle

Navy Blue

Navy Blue

Üye
sorun nokia suitedeymiş güncellemeye kavuştum ama yüklemedim biraz dursun köşede :D

LimePie

LimePie

Üye
bendede sorun yok her yere sorunsuz giriyor ben navifirmden güncelledim pc suitten değil

polluxea♪

polluxea♪

Üye
format atıp bi daha yükle dostum belleyi

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk başta bndede güvenlik kodu yapıyordu güvenlik kodunu 12345 yaptım kapadım açdım sormadı

distakjo

distakjo

Üye
Bende de benzer sorunlar var internet bağlantısıyla ilgili, tüm bilgilerini yedekle ve soft format at ben şuan yedeklemeye başladım bitince soft format atarım düzelir o zaman heralde.

e: ye pc den format atmalısın maalesef, başka hiçbir şekilde düzelmiyor. Araştırmadığım yerli yabancı forum kalmamıştı ilk sızıntı belleyi yüklediğümde. Çaresizlik sorunun çözümünü bana buldurttu. :) e ye format atınca düzeliyor. Ha bu arada yedeklemelerini geri kurmamanı tavsiye ederim.

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten yedeklerini geri kurdunmu sorun eski haline doner

joe_cenk

joe_cenk

Üye
aynen depo hafızasından kaynaklanıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
e: ye pc den format atmalısın maalesef, başka hiçbir şekilde düzelmiyor. Araştırmadığım yerli yabancı forum kalmamıştı ilk sızıntı belleyi yüklediğümde. Çaresizlik sorunun çözümünü bana buldurttu. :) e ye format atınca düzeliyor. Ha bu arada yedeklemelerini geri kurmamanı tavsiye ederim.

Ben soft format atarak çözdüm şuan internet ile ilgili sıkıntı yok, en sağlamı güncellemeden önce sadece önemli bilgileri yedeklemek depo hafızasını da bilgisayara taşımak ardından güncelleme yapmak.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şahsen oviden güncellemeden önce hafıza kartımı çıkartıp pc de tüm hafıza kartı içindeki sistem dosyalarını sildim sadece mp3 setup ve resim dosyalarımı bıraktım(4gb falan) sonra güncellemeyi yapıp kartı güncelleme tamamlanınca taktım uygulamalarımın çoğunun setupları hazır hack işini de hallettim dün akşam şuana kadar fena değil ;)

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
yarin servise götürücem telefonu cevahir nokia shop a hemen yaparlar verirler sanırım ? ben hard format atarsam ovi suite felan yükleyemem çünkü. flash atmayida bilmiyorum. serviste yakın bana vermek en mantıklısı gibi. kilit kodu sorununu hallederlermi servise versem ? birde bu internet sorunu var cok canimi sıktı bugün , o büyük ihtimal çözümlenir sanirim

akçatlı

akçatlı

Üye
Yükleme esnasında bi problem olduysa nokia süitten yeniden yükle dersen düzelir

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme esnasında bi problem olduysa nokia süitten yeniden yükle dersen düzelir
yeniden yükle yaptim düzelmedi benim problemim arkadaşlarinda dediği gibi annadan dönüş sırasında backuplanan ve belleye aktarilan dosyalar sanirim

tarxhn

tarxhn

Üye
bende aynı sorunlar vardı.once hard format, sonrada soft format attım tum sorunlar duzelti.birde yedekten yukleme yapmadım sadece telefon rehberini aldım...

Dostnametr

Üye
yarin servise götürücem telefonu cevahir nokia shop a hemen yaparlar verirler sanırım ? ben hard format atarsam ovi suite felan yükleyemem çünkü. flash atmayida bilmiyorum. serviste yakın bana vermek en mantıklısı gibi. kilit kodu sorununu hallederlermi servise versem ? birde bu internet sorunu var cok canimi sıktı bugün , o büyük ihtimal çözümlenir sanirim

Aynı sorun bende de oldu c6-01 de.Flash attım düzeldi.
İstersen Teamdan flash atarım telefonuna max 5 dk sürer.

redline2525

redline2525

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu kilit kodu soruyor birde telden hafıza kartına giriyorum nokia belle nokia belle2 nokia belle 3 şeklinde giden bir sürü klasör var normalde hafıza kartında sistem dosyaları olmaması lazım değilmi hard format atmayı düşünüyorum hard format atınca belleyi tekrar kurmam gerekmez değil mi

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu kilit kodu soruyor birde telden hafıza kartına giriyorum nokia belle nokia belle2 nokia belle 3 şeklinde giden bir sürü klasör var normalde hafıza kartında sistem dosyaları olmaması lazım değilmi hard format atmayı düşünüyorum hard format atınca belleyi tekrar kurmam gerekmez değil mi
arkadaşim bugün ben soluğu cevahir avm de ki nokia shopta aldim ordaki arkadaş formatladi ve tekrar belle kurdu kilit kodu sorunuda internet sorunuda ortadan kalkti şükür belleye sevinebildik sonunda :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

belleyı yuklerken kılıt kodunumu gırdın

----------Eklendi @ 23:49:17 ---------- Yazıldı @ 22:25:51 ----------

hafıza kartını biçimlendir sistem dosyalarını hafıza kartına atmaz bende de vardı biçimlendırdım bı sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt