Bende de benzer sorunlar var internet bağlantısıyla ilgili, tüm bilgilerini yedekle ve soft format at ben şuan yedeklemeye başladım bitince soft format atarım düzelir o zaman heralde.
e ye format atınca düzeliyor. Ha bu arada yedeklemelerini geri kurmamanı tavsiye ederim.e: ye pc den format atmalısın maalesef, başka hiçbir şekilde düzelmiyor. Araştırmadığım yerli yabancı forum kalmamıştı ilk sızıntı belleyi yüklediğümde. Çaresizlik sorunun çözümünü bana buldurttu.e ye format atınca düzeliyor. Ha bu arada yedeklemelerini geri kurmamanı tavsiye ederim.
yeniden yükle yaptim düzelmedi benim problemim arkadaşlarinda dediği gibi annadan dönüş sırasında backuplanan ve belleye aktarilan dosyalar sanirimYükleme esnasında bi problem olduysa nokia süitten yeniden yükle dersen düzelir
yarin servise götürücem telefonu cevahir nokia shop a hemen yaparlar verirler sanırım ? ben hard format atarsam ovi suite felan yükleyemem çünkü. flash atmayida bilmiyorum. serviste yakın bana vermek en mantıklısı gibi. kilit kodu sorununu hallederlermi servise versem ? birde bu internet sorunu var cok canimi sıktı bugün , o büyük ihtimal çözümlenir sanirim
Aynı sorun bende de oldu c6-01 de.Flash attım düzeldi.
İstersen Teamdan flash atarım telefonuna max 5 dk sürer.
arkadaşim bugün ben soluğu cevahir avm de ki nokia shopta aldim ordaki arkadaş formatladi ve tekrar belle kurdu kilit kodu sorunuda internet sorunuda ortadan kalkti şükür belleye sevinebildik sonundaArkadaşlar aynı sorun bende de oldu kilit kodu soruyor birde telden hafıza kartına giriyorum nokia belle nokia belle2 nokia belle 3 şeklinde giden bir sürü klasör var normalde hafıza kartında sistem dosyaları olmaması lazım değilmi hard format atmayı düşünüyorum hard format atınca belleyi tekrar kurmam gerekmez değil mi

Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu kilit kodu soruyor birde telden hafıza kartına giriyorum nokia belle nokia belle2 nokia belle 3 şeklinde giden bir sürü klasör var normalde hafıza kartında sistem dosyaları olmaması lazım değilmi hard format atmayı düşünüyorum hard format atınca belleyi tekrar kurmam gerekmez değil mi