Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun :) Çok sağol volkan kardeşim . Eyvallah . :)
DiaBLoS Moderator RedFactions' Alıntı: Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Çok sağol volkan kardeşim . Eyvallah .
RedFactions' Alıntı: Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Çok sağol volkan kardeşim . Eyvallah .
DiaBLoS Moderator arslansem' Alıntı: Geçmiş doğum günün mübarek olsun Ali zorla yazdırttın egon tatmin olsun maksat Genişletmek için tıkla ... Benim kararlarımı sorgulama evlat ... Ben bu konunun screen'ini alacağım . Yaz dediysem mutlaka bildiğim vardır . Eyvallah kardeşim . Çok sağol .
arslansem' Alıntı: Geçmiş doğum günün mübarek olsun Ali zorla yazdırttın egon tatmin olsun maksat Genişletmek için tıkla ... Benim kararlarımı sorgulama evlat ... Ben bu konunun screen'ini alacağım . Yaz dediysem mutlaka bildiğim vardır . Eyvallah kardeşim . Çok sağol .
DiaBLoS Moderator arslansem' Alıntı: Senin screenini yerim yavrum bunu da al Genişletmek için tıkla ... İşime karışılmasını sevmediğimi bilmen gerekiyor yavrum ... Tamam konuyu saptırma daha fazla ...
arslansem' Alıntı: Senin screenini yerim yavrum bunu da al Genişletmek için tıkla ... İşime karışılmasını sevmediğimi bilmen gerekiyor yavrum ... Tamam konuyu saptırma daha fazla ...