[ENGİN]
Üye
Kim kimi kandırıyor araştırıp etmeden telefon alacaksınız sonrada gelip buradakileri suçlayanlara destek vereceksiniz.Aşırı fanatik Nokia kullanıcılarına kanıp telefon almamak lazım.
Geçen sene aynı cümleleri Symbian için kuruyorlardı, sene sonunda Symbian harika olacak bir suru uygulama gelecek vs vs sonuç 0. Hepsi Symbianı sırf Nokia diye kör kütük savunurlardı dosya sistemi var, bluetoothla dosya yollanır, dışarıdan istediğin uygulama yüklenir,
tema değiştirilir diye. Sonra noldu ? Şimdide bunların hiç birini barındırmayan sistemi kör kütük savunuyor aynı tipler sırf Nokia diye
Diyeceğim o ki aslında hiçbir sistemin fanatiğini dinlememek lazım ama Nokia fanatikleri hele bir ayrı.
Ek olarak, WP8 yüzde 1-2 bir kullanım oranına sahip, geliştiriciler pek ilgilenmek istemiyor o yüzden ve Microsoft'ta çok üzerine düşmüyor yaygınlaştırma konusunda bilgisayar sürümüyle ilgilenmekten.
geçenlerde dedim ki gideyim teli değiştireyim.siyah lumia920 vardı gittim note2 aldım yaw en fazla 2 hafta kullanabildim android i donma desen onda kasma desen onda açılması 1 dk dan uzun,uygulama çok olabilir doğru ama marketteki 1milyon uygulamanın alayını kullanıyor musunuz sanki arkadaşlar insaf edin dürüst davranın.daha elindeki telin her özelliğini bilmeyen onca kişi vardır.ha neticede gittim note2 denen takozcuğu verdim beyaz lumia920 aldım ve inanıp inanmamak size kalmış ama telefon budur dedim.ha gelişiyor eksiği var kabul ama TELEFONDA BUDUR...wp henüz ön dişi çıkmış bir bebek gibi siz ondan evlenip çocuk sahibi olmasını istiyorsunuz bu mümkünmü_? android olsun ios olsun ilk çıktığında nasıldı? ki ios da hala en basitini diyim bi resim yollayamıyoruz bluetooth la ki belki ios7 de aşmıştır apple kendini. (wp çakması ios7)yakındır androidde wp den esinlenir widget lerinde falan
iOs ilk çıktığında yıl 2007 idi
Yıl olmuş 2013, sen 2007 seviyesindeki sistemle geliyorsan geride kalmaya mahkumsun, Nokia ve Microsoft bakalım bunu ne zaman fark edecek.
Yıl olmuş 2013, sen 2007 seviyesindeki sistemle geliyorsan geride kalmaya mahkumsun, Nokia ve Microsoft bakalım bunu ne zaman fark edecek.
daha iphone zil sesi yeni geldi iphone larda hafıza kartı girişi yok iphonelardada bildirim merkezi yok 4 sene sonra geldi dahasıda var ama hatırlamıyorum
Arkadaşlar gerek Ali Kemal, gerekse ben sizlere yalnızca tavsiyelerde bulunuyor ve elimizden geldiğince sorularınıza cevap vermeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Elbette bizim tavsiyelerimize uymak zorunda değilsiniz.
Kimsenin bu tavsiyelerden yada yardımlardan bir gelir elde ettiği yahut çıkar sağladığı yok.
Admin'inden moderatörüne, en tecrübelisinden en yeni üyesine kadar pek çok kişi gönüllü olarak buraya emeğini ve zamanını ayırıyor.
Bazı arkadaşlarımızında belirttiği gibi Windows Phone 8'in gerçekten "yok artık" dedirtecek derecede önemli eksikleri var.
Ancak daha 1 yılını doldurmamış bir sistemi bu kadar kolay buruşturup çöpe atmayın bence.
WP8 kullanıp da Android veya iOS'a geçen ancak daha sonra pişman olup geri dönen arkadaşların izlenimlerini unutmayın lütfen.
Şu konuda sizlere hak veriyorum.
Alır almaz her özelliği yıllardır alıştığınız şekilde kullanmak istiyorsanız, WP8 sistemi sizin için gerçekten erken bir tercih olur.
Belki de 2014 yılının ilk yada ikinci çeyreğini beklemelisiniz.
Çoğumuz ilk çıktığından beri bu sistemi kullanıyoruz.
Diğer sistemlere göre üstün ve hızlı yönleri sayesinde nasıl sefasını sürüyorsak; çileden çıkartan eksikleri yüzünden de bir o kadar cefasını çekiyoruz.
Pek çoğumuz WP8'in geleceğinden ümitliyiz.
Güzel şeyler olacağına inanıyoruz.
Ancak o güzel şeylerin değeri bu yaşadığımız zorluklar ve çektiğimiz sıkıntılarla daha anlam kazanacak.
Tıpkı yukarıda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, WP8 henüz bir bebek ve bizim ellerimizde büyüyor.
Dünyada bebek sahibi olup da onu büyütürken sıkıntı çekmeyen ebeveyn var mıdır?
Eğer sıkıntısız ya da daha az zahmetli bir çocuk istiyorsanız, yani kendi çocuğunuzu büyütmenin güzellikleri kadar zorluklarını yaşamak istemiyorsanız; doğrudan büyümüş olarak evlat edinirsiniz. 1-2 yıl bekleyip öyle alırsınız!
Her neyse, bunlar sadece olayın özetini açıklamak için yaptığımız benzetmeler.
Sorunlardan ve eksiklerden bunalan arkadaşların içinde bulunduğu duyguları az çok anlıyorum.
Ancak ben yine de beklemeye değer diyorum, karar sizin!...
Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?