kekec311 Üye sms de her yöne varmı kampuscellde??? --------------- Ekleme --------------- ya ben müşteri hizmetlerini aradım hiçş kampuscell diye bi şi demedi
sms de her yöne varmı kampuscellde??? --------------- Ekleme --------------- ya ben müşteri hizmetlerini aradım hiçş kampuscell diye bi şi demedi
burakk-kara Üye Kampuscell Tarifesinin İsmi Genç Tarife Oldu Artık Arkadaşlar. Gençtarife Olarak Aradığın Zaman Bilgilendiriyorlar.
Kampuscell Tarifesinin İsmi Genç Tarife Oldu Artık Arkadaşlar. Gençtarife Olarak Aradığın Zaman Bilgilendiriyorlar.
yakup6363 Üye arkadaşlar müjde müjde müşteri hizmetlerini arayın kampuscelli yapabilirsiniz yani 2 yaşındaki bir cocukun tc ve doğum tarihini üzerinede yapabilirsiniz ben yaptım sizde yapmanızı istiyorum saygılar
arkadaşlar müjde müjde müşteri hizmetlerini arayın kampuscelli yapabilirsiniz yani 2 yaşındaki bir cocukun tc ve doğum tarihini üzerinede yapabilirsiniz ben yaptım sizde yapmanızı istiyorum saygılar
greenmile Üye telefondan arayarak genç tarifeye geçiş yapmanız mümkün hat kendi üzerinize olmasa bile yaş sınırının altında olmanız yeterli.
telefondan arayarak genç tarifeye geçiş yapmanız mümkün hat kendi üzerinize olmasa bile yaş sınırının altında olmanız yeterli.