"Mustafa Denizlinin Açıklaması"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Mustafa Denizlinin Açıklaması"

Mustafa Denizli’nin Açıklaması


Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Fenerbahçe maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu saatten sonra şampiyonluktan söz etmek akılcı bir hareket olmaz. Bizim bu akşam bütün beklentimiz bu şampiyonluk ümidimizi Bursa maçına kadar taşımaktı.

Yaptığınız hesaplar zaman zaman şaşıyor. Oyunun başında Fenerbahçe'den gol yemek çok önemli değil. Fenerbahçe, ikinci yarıda her şeyi ile mağlup edilebilecek bir takım.

Hakemlik bir yürek işi. Yüreği olmayan insanlar hakemlik yapamaz, yaptırmamalılar. Bu hakemler şu maçın 90 dakikasını hep birlikte izlesinler. Bir takımın kaderini ne kadar etkilemişler görürler. Belki ben yanılıyorum, onlar huzur bulsunlar, vicdanları rahatlasın.

Bobo hayatında ilk defa hafa içinde penaltı çalışmak istedi. Müsaade edip etmemekte teraddüt ettim. Sonra müsaade ettim. Penaltı kaçabilir.

Geçen hafta da son pozisyon; hakemle ben maçtan sonra konuştum. Onun ne kadar zor olduğunu görüyorum. Fakat orada 4. hakem var. Bunlar benim olduğum yerden benim gördüklerimi görmüyorlarsa burada yürek yok. Merkez Hakem Kurulu'nun hakemlere cesaret vermesi lazım.

Teknik direktörlük hayatımın en üzüntülü gününü yaşıyorum. Erken bir gol yedik, bu çok önemli değil. Biz kırılgan bir takım değiliz. Burada tabii etkiler var. Bizim etkilerimiz var. Kısacası, biz kendi hatalarımızla maçı kaybederiz ama bazı şeyler olaya karıştığı zaman...

Teknik adam, hakem futbolun içinde olan herkes bu pozisyonları süzebilir. Hatalarımızı, sevaplarımızı bir tarafa bırakıyoruz. Ön plana bunlar çıkınca konuşmadan edemiyorsun.

Eğer doğru kartları doğru zamanda çıkartırlarsa, bize çıkartıyorlar. Bunları süzen hakem koluyla top taşıyan futbolcuyu nasıl süzemiyor? Kartını niçin kullanmıyor? Onlar bu 90 dakikayı otursunlar hep beraber seyretsinler.

Oyunun içinde gayet tabii ki hatalarımız oldu. Buranın atmosferinin kolay kolay kaldırılabilecek bir atmosfer olmadığını ben zaten biliyorum. Hafta içinde kendimizi bunlara hazırladık. Ama yabancı futbolcuların, hücuma dönük oyuncuların olmaması etkiledi.

Burada alınacak bir galibiyetle Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantileyecekti."

Kaynak: Resmi site
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt