müslümanları yoldan çıkarma girişimidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirriza

Üye
    Konu Sahibi

bu reklamlar bu siteye zarar verir
bu reklamlar bu siteye zarar verirvvvvvv
bu reklamlar bu siteye zarar verirv:off::nono::bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne alakası var ben de müslümanım ama yoldan çıkmadım..ilk defa görüyorum bu reklamı..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:) :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop:hey Allahım..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
demirriza kardeşim şayet sen bu konuyu açmasaydın ve o linki vermeseydin. Ben o reklamın farkında olmayacak ve linke tıklamayacaktım. Linke tıkladım, sex partneri sitesi çıktı. Hafif meşrep kadın ve erkekleri gördüm. Buna sen sebep oldun, günaha girmeme sebep oldun. Sende bu günahtan payına düşeni alırsın muhakkak...
Uyarıları bu şekilde konu açarak link vererek değilde direk site yöneticilerine anlatman daha güzel olurdu. Hem böylece bende günaha girmemiş olurdum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
demirriza kardeşim şayet sen bu konuyu açmasaydın ve o linki vermeseydin. Ben o reklamın farkında olmayacak ve linke tıklamayacaktım. Linke tıkladım, sex partneri sitesi çıktı. Hafif meşrep kadın ve erkekleri gördüm. Buna sen sebep oldun, günaha girmeme sebep oldun. Sende bu günahtan payına düşeni alırsın muhakkak...
Uyarıları bu şekilde konu açarak link vererek değilde direk site yöneticilerine anlatman daha güzel olurdu. Hem böylece bende günaha girmemiş olurdum...
:ehe:ehe:ehe Alperen bende açtım ama site açılmadı..demirrıza arakadaşıma şu an birşey yok..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bence asıl günahkar sensin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
yönetime şikayet et kardeşim niye link veriyosun bu reklamı bende yeni gördüm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Akıllı ve iradeli bir müslüman nefsine hakim olur ve yoldan çıkmaz ... Istediği kadar çıkarmaya çalışan olsun eğer kişinin imanı kuvvetli ise hiçbir şekilde etkilenmez ... Ayrıca bu reklamların google reklamları olduğunu düşünüyorum ve bu hususun da görüşüldüğünü hatta Ozan abinin engellediğini hatırlıyorum ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Akıllı ve iradeli bir müslüman nefsine hakim olur ve yoldan çıkmaz ... Istediği kadar çıkarmaya çalışan olsun eğer kişinin imanı kuvvetli ise hiçbir şekilde etkilenmez ... Ayrıca bu reklamların google reklamları olduğunu düşünüyorum ve bu hususun da görüşüldüğünü hatta Ozan abinin engellediğini hatırlıyorum ...
Harikasın Enes..:op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt