Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
İyikaleciler bu fiyatları eder kardeş kaleci mevkisi itibariyle kolay oyuncu yetişmiyor ayrıca kalecilikte oyunculuktan farklı olarak birçok yetenek olması gerekiyor ve haliylede dünyada baktığında her üst dzey takımda da böyle kaleciler bulunmuyor bulunan takımlar zaten belli mesela casillas ı bu fiyatı bırak 100 milyon euroya bile alamazsın valdes i de neuer ide onun için muslera bu parayı ediyor ama bence birkaç sene daha kalmalı en azından biz onu bulana kadar ne haller çektik leo francolar de sanctis ler geldi geçti ama onlarla olmayan muslerayla oldu istikrarl bir kaleci bulunmuşken bırakmamak lazım
Bu arada bazıları arda içinde 5 milyonu geçmez dediler adam yaklaşık 15 milyon euro kazandırdı bize
ben etmez demiyorum benim gözümde etmez diyorum şöyle birşey var bi de muslera barça manu gibi takımlarda olsaydı o parayı veren olurdu ama düşünsene en son ne zaman türkiye liginden 25 milyon veya daha üstü fiyata oyuncu satıldı ya da kaç tane satıldı fernandes için hep çıkıyor 20 milyon 15 milyon bilmem ne ki ne kadar dikkat çeken bir futbolcu benim demek istediğim bu milli kaleci ünvanları var ama bence volkanında ondan eksik yanı yok hatta benim gözümde daha iyi orası tartışılır tabi arda olayı ayrı tabiki ama muslera o kadarda dikkat çeken işler yapmıyor son zamanlar için söylüyorum.
musleranın hayalini gerçekleştirip göndereceksin arkadaş
kalmak istemeyen oyuncuyla işimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?