MusicALL v1.0.15 - Müzik Dinleme ve İndirme Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
    Konu Sahibi
MusicALL v1.0.15 - Müzik Dinleme ve İndirme Programı
Spotify a çok benzeyen ancak hem bedava hem kaliteli olan bir müzik programı kendileri. Program üzerinden yüksek kalitede şarkılar indirebiliyorsunuz ve bunu ücretsiz yapıyorsunuz.

Market Linki :

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: misyon41 ve rear2011

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Tesekkurler

mointain

Üye
İstediğimiz müziği nasıl indiriyoruz. Burada sadece satın al seçeği var.

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Sonunda güzel bi müzik uygulaması buldum :tşk:

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
    Konu Sahibi
calypso16

calypso16

Üye
bu programın kaydettiği müziklerin bulunduğu yerdeki dosyaları açmıyor telefon sadece bu programla mı dinlemek gerekiyor

yakupb03

yakupb03

Üye
Senkronize butonuna tıkladığınızda sadece musicall uygulamamsının açabildiği bir uzantıda müzik dosyası telefonunuza iner dosyayı müziğim sekemsinde bulabilirsiniz. Dosyayı silmek istediğinizde Senkronizeyi iptal edebilirsiniz :)

:rica:
Linki yeniler misin hocam. Marketten kalkmış linkte ölü.. Lütfen

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Link sağlam

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neyse apk olarak indirelim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Senkronize butonuna tıkladığınızda sadece musicall uygulamamsının açabildiği bir uzantıda müzik dosyası telefonunuza iner dosyayı müziğim sekemsinde bulabilirsiniz. Dosyayı silmek istediğinizde Senkronizeyi iptal edebilirsiniz :)

:rica:
Yani bu senkronizeden inen müzikler belirli bir klasöre mi iniyor?

furkey

Üye
Denedim ama hiç stabil bir sistemi yok indiriyorum indirmemis gibi gösterip tekrar indirip duruyor

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
    Konu Sahibi
Linki yeniler misin hocam. Marketten kalkmış linkte ölü.. Lütfen
Link ölü değil
bu programın kaydettiği müziklerin bulunduğu yerdeki dosyaları açmıyor telefon sadece bu programla mı dinlemek gerekiyor
Yukarıda bahsettiğim gibi Telefona müzikleri kaydeder Müzikleri Uygulama içinden dinleyebilrsiniz tıpkı spotifyda olduğu gibi.
Yani bu senkronizeden inen müzikler belirli bir klasöre mi iniyor?
evet sadece uygulama içinden açılıyorlar.
Denedim ama hiç stabil bir sistemi yok indiriyorum indirmemis gibi gösterip tekrar indirip duruyor
Güncelleme yayınlanmış ancak daha yeni çeviriye başlayacağım sorun halledildimi bilmiyorum Play Storedan kaldırılmış Amazon App Store a eklenmiş Linki güncelledim.
Uygulama 1.0.15 Sürümüne Güncellendi. Resimleri Tekrardan Eklendi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

renkli1905

Üye
Sizden rica ediyorum bunun son sürümü olan 1.0.32 versiyonunu türkçe yapar misiniz. Şimdiden teşekkürler

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
    Konu Sahibi
Sizden rica ediyorum bunun son sürümü olan 1.0.32 versiyonunu türkçe yapar misiniz. Şimdiden teşekkürler
Malesef önümüzdeki bir kaç ay bu zor çünkü Lys'ye çalışıyorum. Boş bir zaman olursa belki çevirisini yapabilirm ama söz vermiyim.

• Beğen
Tepkiler: renkli1905
yayalarlim

yayalarlim

Üye
linkler ölü bitmedi galiba lys hocam :)

Üst Alt