Musallat 2: Lanet vizyona girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Musallat 2: Lanet vizyona girdi
Musallat 2 vizyona girdi. Türk korku filmi tarihinde bir çığır açan ve 2007 yılında ilkiyle büyük beğeni toplayan “Musallat” filminin ikincisi “Musallat 2 Lanet” vizyona girdi. Musallat 2 mutlaka izleyin.

Musallat 2'nin bazı oyuncuları çekimler sırasında rolleri gereği Arapça konuşacakları sahneler için bir Arapça öğretmeniyle çalıştı.

Filmin ana teması olan büyü ve büyücülükle ilgili araştırmalar yapıldı. Bu konuyla ilgili araştırma yapan uzmanlarla ve halen Anadolu'da büyücülük yaparak hayatını kazanan insanlarla görüşüldü.

İznik'in İhsaniye köyünde, çekim yapılan köy evleri Türkiye'nin dört bir yanından toplanan büyü malzemeleriyle donatıldı.

'Musallat 2 - Lanet' filminin yönetmeni Alper Mestçi senaryosunu yazdığı film için; “Bir buçuk saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!..” dedi.

Musallat 2: Lanet

Gerilim, Korku

Vizyon Tarihi: 02.12.2011

Yapım: 2011

Yapımcılar: Alper Mestçi (Yönetmen), Alper Mestçi (Senaryo), Banu Akdeniz (Yapımcı), Reşit Gözdamla (Müzik), Reşit Gözdamla (Müzik)

Oyuncular: Türkü Turan (Elif), Tülay Bursa (Ümmü), Tülay Bursa (Ümmü), Selim Gürata (Turan), Selim Gürata (Turan), Zeliha Güney (Özlem), Saliha İplikçi (Öykü), Saliha İplikçi (Öykü), Levent Beceren (Yavuz), Başay Okay (Hatice), Başay Okay (Hatice), Ozan Öğüt (Cenk), Ozan Öğüt (Cenk), Koray Şahinbaş (İbrahim), Sinem Öcalır (Hacer), Sinem Öcalır (Hacer)

Başka dünyalardan gelen bir varlığın bir çifte musallat olmasını anlatan 2007 tarihli ilk filmin başarısından sonra yönetmen ve senarist Alper Mestçi, "Musallat 2 Lanet" filmine de imza attı. Filmin başrollünde Reha Erdem'in ödüllü filmi Kosmos'dan hatırladığımız Türkü Turan yer alıyor.
Çok anlatılan, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen "Musallat 2: Lanet" yine ilk film gibi psikolojik bir korku... İnsanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine bir film. Elif (Türkü Turan) filmde kapkaranlık geçmişinle yüzleşmek zorunda kalan bir öğretmeni canlandırıyor. Ve yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü..

 


TheCower

TheCower

Üye
Ooo süper korkunç yihuu :)
 
Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
İnsanın psikolojisini alt üst ediyor bu film
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
severim böyle filmleri :eller:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
1K
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
4K


Üst Alt