DiaBLoS
Admin
Abicim hakkım yoktur tabiki ama helal olsun.Sen de helal et.En azından kalıcı olarak siteyi bırakmadığını görmek beni sevindirdi.Allah'a emanet ol![]()
Eyvallah kardeşim...Çok sağol iyi dileklerin için...
Sende Allaha emanet ol...

Abicim hakkım yoktur tabiki ama helal olsun.Sen de helal et.En azından kalıcı olarak siteyi bırakmadığını görmek beni sevindirdi.Allah'a emanet ol![]()

Ali açıkçası ne söyleyeceğini bilmiyorum, konuyu dün gördüm fakat yazmak istemedim. Ne yalan söyleyeyim gerçekten çok üzüldüm. Hakkım varsa da helal olsun canım kardeşim.![]()
Doğru söylüyorsun Ali, irtibatı koparmayalım öyleyse. Selametle kardeşim.![]()

hani seninle kupon yapacaktık iddaayı batıracaktık nereye be abiNeyseki buraya döneceğini biliyorum içim rahat hakkım sonuna kadar helal olsun abi.

Kusura bakma kardeşim beni bilirsin yönetici bölümünde pek takılmam ara ara girer bakarım o yüzden göremedim hakkımız yoktur kardeşim ama alacaklıysakta borçluysakta helal olsun kardeşim
Hakkımız varsa site olarak bizden sana helal hoş olsun, sen de helal et hakkın büyüktür ve her zman daim olacaktır bunu biliyoruz. Tesekkurler dostum
Burası için verdiğin emeklerin hakkı ödenmez Ali bu bir gerçek. Site için -gerek tatlı gerek acı- sen daima bir renktin. Bura dışında görüştüğümüz görüşeceğimiz de kesindir. Bu yüzden buna bir veda olarak bakmıyorum.
Nasıl olsa döndüğünde tekrar "play"e basacaksın ve beraberliğimizin parçası çalmaya devam edecektir Alicim.