Müsadenizle Arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Abicim hakkım yoktur tabiki ama helal olsun.Sen de helal et.En azından kalıcı olarak siteyi bırakmadığını görmek beni sevindirdi.Allah'a emanet ol :)

Eyvallah kardeşim...Çok sağol iyi dileklerin için...
Sende Allaha emanet ol...:)

• Beğen
Tepkiler: Joker

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali açıkçası ne söyleyeceğini bilmiyorum, konuyu dün gördüm fakat yazmak istemedim. Ne yalan söyleyeyim gerçekten çok üzüldüm. Hakkım varsa da helal olsun canım kardeşim. :(

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ali açıkçası ne söyleyeceğini bilmiyorum, konuyu dün gördüm fakat yazmak istemedim. Ne yalan söyleyeyim gerçekten çok üzüldüm. Hakkım varsa da helal olsun canım kardeşim. :(

Allah razı olsun sayın abim .
Bizler burada gönüllü insanlarız abi . Allah sağlık , güç , kuvvet verdikçe yine buralar da oluruz .

Önemli olan dostluklar , arkadaşlıklar . Bunları sağlam tuttuğumuz sürece , daha çok buralar da oluruz inşallah .
Selametle .

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Doğru söylüyorsun Ali, irtibatı koparmayalım öyleyse. Selametle kardeşim. :sarıl:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hani seninle kupon yapacaktık iddaayı batıracaktık nereye be abi :) Neyseki buraya döneceğini biliyorum içim rahat hakkım sonuna kadar helal olsun abi.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
hani seninle kupon yapacaktık iddaayı batıracaktık nereye be abi :) Neyseki buraya döneceğini biliyorum içim rahat hakkım sonuna kadar helal olsun abi.

Kardeşim, çok sağol güzel düşüncelerin için...
Yine konuşuruz . Buradayız Allah'in izniyle. Sıkıntı yok.:)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Kusura bakma kardeşim beni bilirsin yönetici bölümünde pek takılmam ara ara girer bakarım o yüzden göremedim hakkımız yoktur kardeşim ama alacaklıysakta borçluysakta helal olsun kardeşim

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kusura bakma kardeşim beni bilirsin yönetici bölümünde pek takılmam ara ara girer bakarım o yüzden göremedim hakkımız yoktur kardeşim ama alacaklıysakta borçluysakta helal olsun kardeşim

Estf kardeşim...
Allah razı olsun...Selametle...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Ozan

Ozan

Admin
Hakkımız varsa site olarak bizden sana helal hoş olsun, sen de helal et hakkın büyüktür ve her zman daim olacaktır bunu biliyoruz. Tesekkurler dostum

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hakkımız varsa site olarak bizden sana helal hoş olsun, sen de helal et hakkın büyüktür ve her zman daim olacaktır bunu biliyoruz. Tesekkurler dostum

Eyvallah Ozan'im...
Seninle de uzun yıllar tanışıyoruz yüz yüze olsun, sanal dan olsun... Ben de ilgin, alakan için teşekkür ederim...
Sağol, varol ...

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bu aralar foruma giremiyorum. Kusura bakmayın. Pek sohbetimiz olmadı ama bir hakkım varsa helal olsun.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim . Düşünmen yeter ...
Selametle .

Yazmayan sadece @Praetor kaldı herhalde ... :)

Ozan

Ozan

Admin
cok meşguldür kendileri :)

• Beğen
Tepkiler: minoo, Praetor ve DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ağır bir üye çağırıyor de dostum.:D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Burası için verdiğin emeklerin hakkı ödenmez Ali bu bir gerçek. Site için -gerek tatlı gerek acı- sen daima bir renktin. Bura dışında görüştüğümüz görüşeceğimiz de kesindir. Bu yüzden buna bir veda olarak bakmıyorum.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Burası için verdiğin emeklerin hakkı ödenmez Ali bu bir gerçek. Site için -gerek tatlı gerek acı- sen daima bir renktin. Bura dışında görüştüğümüz görüşeceğimiz de kesindir. Bu yüzden buna bir veda olarak bakmıyorum.

Eyvallah gardaslik...Allah razı olsun...
Elimizden geldiğince bir şeyler paylastik, yaptık, ettik...
Bunların hepsinden ziyade çok değerli insanlar ile bir arada olduk, dostluklar kazandık...
Maxicep in ayrıcalığı ve tadı gerçekten buradaydı...

Dostluğumuz her zaman bakidir..Eyvallah.
Selametle...

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu ara cidden beyinsel zaman kaymaları yaşar oldum. Hani masaya bardağı koyarsın alacağım diye, dönersin, unutursun bir on dakika sonra aklına gelir alırsın. Ben artık gözümü kapatıp bir açıyorum 1 ay geçmiş oluyor... Kusura bakma geç yazışımdan ötürü.

Seninle acı tatlı tonla anımız oldu. Üyelerle olan tartışmaların, konulardaki sert çıkışların yüzünden yaşadığımız bir sürü tartışma bir yana bu siteye gerçekten çok büyük emeğin geçti. Yeri geldi tartıştık yeri geldi mutlu olduk beraberce, yeri geldi sinirlendik, yeri geldi güldük. Ama aslolan seninle biz burada hayatımızın bir kesimini paylaştık. Ki bence bu çatı altında öyle veya böyle birbiriyle vakit geçiren kişilerin birbirlerine verdikleri en değerli şey bu. Vakit. Asla geri gelmeyen, telafisi olmayan, hayatlarımızdaki belki de en değerli unsuru, zamanımızı, yani hayatımızın bir kısmını paylaşıyoruz birbirimizle.

Öte yandan ben bunu bir "stop" olarak değil de "pause" olarak algılıyorum :) Nasıl olsa döndüğünde tekrar "play"e basacaksın ve beraberliğimizin parçası çalmaya devam edecektir Alicim.

Ne de olsa baki kalan boş kubbede hoş bir sada... :)

Sağlıkla, huzurla...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Joker, L-LumieRe ve 1 kişi daha
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Güzel noktalara değinmişsin dostum . Teşekkür ediyorum sana da ...
Allah kısmet ederse , bir ara tekrar buralar da buluşuruz .

Hepiniz Allaha emanet ol , başarılar diliyorum tüm yönetici arkadaşlarıma ...
Maxicep'e sahip çıkmaya devam edelim .

Selametle . Hoşçakalın ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Joker ve Praetor
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ali arkadaşımızın rütbesi isteği üzerine alınmıştır.
İnşallah en kısa sürede aramıza geri döner...

:locked:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Joker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt