Mumcode Software MumSMS Plus v5.08.801 S60v3 SymbianOS9.2

Sponsorlu Bağlantılar

papatya10

Üye
katılıyorum kaç aydan beri bi kod sorduk kımsenın umurunda degıl :S

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
habbuj

habbuj

Üye
teşekkkürlerrrrrrr

recower

Üye
Teşekkürler

Abstract_Loco

Üye
ben denedim olmuyor ya en başından beri denediğin her türlü kod oluyor zaten telefonu kapatıp açıyorum bir saate kalmadan yeniden kayıt olmanız gerekiyor falan diyo iki kere girip yeniden başlattım ama olmuyo bi çaresinide bulamadım ya neden böyle oluyo anlayamadım

snmsinem

Üye
dejavu8888..! bi çözüm bulabildin mi çnkü aynı sorunu bn de yaşıorum .s nasl yaptın??

--------------- Ekleme ---------------

ben yükledim çok iyi çalışıyor ama 5-6 saat sonra izleyici kapalı diyor aç diyincede denme sürümü olduğunu kayıt olmamız gerektiğini söylüyor ( 12345 ) kodu ile kayıt ediyorum teşekkür ediyor teli aç kapa diyor yapıyorum ve tekrar izleyici açılıyor ama ne yazık ki birkaç saat sonra tekrar deneme sürümü izleyici kapalı falan filan oluyor nasıl düzelcem ki?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

ahmet_ok

Üye
Dostum süper bişey bu çok saol... Kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Program sayesinde gelen kutunuzdaki msjlar program içindeki şifreli gelen kutusuna aktarılıyor.Biri telinizi kurcalasa bile gelen kutusuna girdiğinde boş görünüyor ama bütün msjlar aslında programda gizli.. Mesajların ndn gizli çabuk şifreyi söyle derdi olmuyor yani :) İyi düşünülmüş..

gösdem

Üye
yaa arkadaslar ben bu programı nasıl ındırcem yardımcı olursanız sevınırım

kamuyoncu

kamuyoncu

Üye
yaa ben indiriyorum bunu excel dosyası ile açıyo ne dediği de anlaşılmıyo hangi programla birlikte açmam lazım acil yardımm gerekiyo

cukumuyee

Üye
ark yukledım izleyici falan actım ayarladım ama mesajlarıma girince şifre sormuo

neden38

Üye
n82 de denedim çalışıyor tşkler..

Emperian

Emperian

Üye
böyle paylaşım yapacaksanız hiç yapmayın, böyle kod olmaz olsun :@

mahser000

Üye
:oke:

hardigan92

Üye
mukemmel bi program bnde bnu arıyodum elıne koluna sağlık :D

NetwaRe1

Üye
Kayıt sorununu bulduğumu sanmıştım..
Buraya nasıl halledildiğini yazmıştım meğer yanılmışım. Bu sebepten mesajımı sildim.

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

weletcocuk24

Üye
cok tsk ederım harıka bı program emege saygı tsk ederımm ...... umarım demo degıldır sureklı kullanılac bı programdır :)

----------Eklendi @ 19:37:48 ---------- Yazıldı @ 19:37:15 ----------

emege saygı ellerınıze saglık cok guzel bı prgram ıns tam surumdur :)

tugay225

Üye
arkadaşım yükledim şifre istiyo girmek için şifre ne

emre0624

Üye
bu istediğimiz nodan msj engelleme nasıl yapıcas anlatan olursaa sevnirim tşkler

Takipçi Satın Al

Üst Alt