Mum ışığında birbirlerinin etini yediler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Mum ışığında birbirlerinin etini yediler

Hollandalı sunucular canlı yayında mum ışığı eşliğinde birbirlerinin etini yedi. Hollanda'da insan etinin tadını merak eden iki sunucu vücutlarından küçük bir parça et aldırdı. Daha sonra eti pişirip birbirlerinin "tadına baktı".

KALÇALARINDAN ET ALDIRDILAR

Hollanda'da "merak edilen sorulara cevaplar arayan" bir televizyon programının iki erkek sunucusu, insan etinin tadını öğrenmek için canlı yayında yamyamlık yaptı. Dennis Storm ve Valerio Zeno, ilk önce küçük bir operasyonla kalçalarından et aldırdı. Daha sonra bu parçaları stüdyoda seyircilerinin önünde pişirip birbirlerinin "tadına bakan" ikili ülkede tartışma yarattı.

"GARİP BİR DUYGU"

İkili insan etinin bir özelliği olmadığını söylese de, tadının nasıl olduğuna dair bir yorum yapmayı reddetti. "Arkadaşının gözlerinin içerisine bakarken onun etini çiğnemek garip bir duygu. Sadece birkaç santimlik et parçasıydı ve artık bu yara iziyle ilgili güzel bir hikâyem var" dedi. Kanal yönetimi şikâyet telefonları üzerine seyircilerden özür diledi.

İzlemek için tıklayınız:

KAYNAK:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Güzelmiymiş bari söyleselerdi :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Akıllarını peynir ekmekle mi yemişler diyeceğim zira bunlarda akıl ne gezsin.

william75

william75

Üye
Etten tiksindim sanırım bunlar sayesinde vejetaryan olacağım:hmmm

SHS

SHS

Üye
:ohannes:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:vur

enginzz

enginzz

Üye
deli la bunlar

mstf_l

mstf_l

Üye
halam yanlislikla ett dograrken parmagini kesmisti dayim fena dalga gectiydi dana-insan-koyun eti ucunun tadi nasildi falan diye :ehe

Masha

Masha

Üye
Allah'ım daha neleri görücez.

enginzz

enginzz

Üye
zaman herşeyi gösterecek bizlere

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
oha mideszler ya :D

fullwar

fullwar

Üye
Bir süredir peşimde biri geziyordu. Bu programı izlemiş olmasın. Bak tırstım. Etim güzel değildir, serttir, lezzeti yok desem inanırmı acaba. Bir ısırık dahi aldırmam. :aman2:

OğuzcanAbi

Üye
vayşş :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Çok yasal ve makbul bir şeymiş gibi milyonların önünde bunu gerçekleştiren zihniyeti gören canavarlığa meyilli kitle ne yapar ?

enginzz

enginzz

Üye
katılıyorum

Astrosman

Astrosman

Üye
Oranın eti yinir mi ya? Oturabiliyorlar mış mi ki? :ehe

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
illumemati bunlar beyler bak yerken tek gözlerini kapadılar.

EFG_07

EFG_07

Üye
bu kadar olur

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aynen daha neler görecez bakalım

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4129153][COLOR="Red' Alıntı:
Güzelmiymiş bari söyleselerdi :ehe

Bence de,güzelse alternatif et üretim tesisleri kurma yönünde çalışmalara başlayabiliriz :ehe

Bir süredir peşimde biri geziyordu. Bu programı izlemiş olmasın. Bak tırstım. Etim güzel değildir, serttir, lezzeti yok desem inanırmı acaba. Bir ısırık dahi aldırmam. :aman2:

:kop:

Oranın eti yinir mi ya? Oturabiliyorlar mış mi ki? :ehe

:d:

illumemati bunlar beyler bak yerken tek gözlerini kapadılar.

Tespit hiç de fena değil :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt