Multitouch sonradan eklenebilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Multitouch sonradan eklenebilirmi ?
Evet arkadaşlar telefonum vivaz ve duyduğum kadarıyla sony ericsson xperia x10 ilk çıktığında multi touch desteklemiyomuş fakat daha sonraki güncellemeler ile eklenmiş fakat bu multitouch donanımsal bişey değilmiydi eğer yazılımsal ise vivaz a da eklenebilirmi ??

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
eğer ekranın donanımsal olarak destekliyorsa sonradan eklenebilir kapasitif ekran a yazılım ile eklenebilir olması lasım

resistif ekranlar yazılımla eklenmesi mümkün değil

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
o zaman xperia kapasitif vivaz rezistif mi ??

ferwasd

ferwasd

Üye
eklenebilir sonuçta mesela samsungun ilk çıkan androidli telefonu rezistif ekrana sahip idi ama sonradan bazı hacker arkadaşlar multıtouch yaptı olur niye olmasın

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
valla eğer öyleyse çok süper olur gerçi eğer multitouch gelirse vivaz symbian 3 e de yükseltilir heralde teşekkür ederim sizlere ilgilendiğiniz için

Şehriyar

Şehriyar

Üye
multitouch bildigin gibi donanimsal bir ozellik mesela htc hd2 de eger hic incelemisseniz noktalar vardir ekranda paralel sekilde... O yapilan guncellemeyle programa multitouch eklenmistir.. Yani donanim destegi var yazilim destegi yok.. Ornegin atiyorum onceden sadece oyunlarda multitouch destegi varmis guncelleme gelmis artik mesajlarda multitouch ozellikli olmus... Bunun gibi

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
multitouch bildigin gibi donanimsal bir ozellik mesela htc hd2 de eger hic incelemisseniz noktalar vardir ekranda paralel sekilde... O yapilan guncellemeyle programa multitouch eklenmistir.. Yani donanim destegi var yazilim destegi yok.. Ornegin atiyorum onceden sadece oyunlarda multitouch destegi varmis guncelleme gelmis artik mesajlarda multitouch ozellikli olmus... Bunun gibi

Açıkcası demek istediğini tam anlayamadım ama demek istediğin bir donanım olarak multitouch bide yazılım olarak var demek istedin galiba valla benim için hiç farketmez telefonuma multitouch eklensin ve oyunları felan açabiliyimde gerisi hiç farketmez :)

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
multitouch donanımsal bir özelliktir. yani sonradan eklenemez.
ama dokunmatik telefonlarda bir uygulama yaparken dokunmatik destegi sunmak uygulamanın iene eklenen ayarlarla olur. Ve bazı uygulamalarda o ayarları o kadar iyi yaparlarki multitouch olmayan bir telefon bile multitouch gibi davranır. demek istedigim dokunmatik ayarı na kadar hassas olursa telefon da sanki multitouch gibi davranmaya başlar. benim telefonumdada (5230) bazı uygulamalar war dokunmatik özelligi çok kötü oluyo bazıları çok iyi oluyo özellikle çizim uygulamalarında bu kendini çok belli eder ama bazı uygulamalar gördüm telefon sanki multitouch gibi uygulamayı kullanıyodum.
çok uzattım.. umarım demek istedigimi anlamışsınızdır..

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol uzatman sorun değil gayet açıklayıcı oldu.peki şimdi ben telefonuma symbian 3 oyunlarını yükledim örnek avatar yüklü ama üzerine dokunduğumda hiç tepki vermiyo multitouch desteği sağlasam açabilicem ama yok işte malesef :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt