Multitasking hakkinda yardim lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil0539

anil0539

Üye
    Konu Sahibi
Multitasking hakkinda yardim lütfen
arkadaşlar iphone 3g whited00r 3.1.3(5) jb li telefonum multitasking var telefonda ancak uygulama açık bırakmayı bir türlü öğrenemedim arkada uygulama açık bırakamıyorum varmı bi bilgisi olan bu konuda bana yardımcı olabilirmisinz acabanasıl uygulama açık bırakabilirim arka planda

ahmetc503

home tuşuna basınca zaten arka plana atar (h)

15097

15097

Üye
Home tuşuna bas :D

PriZm

PriZm

Üye
Multitasking mi?:hmmm

Home Tuşuna basarsan arka plana atar.Home tuşuna çift basarsan Multitask (!) menüsü açılır

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yapmak istediğin asıl iş tam olarak nedir? Arka plana attığın uygulamaya kaldığın yerden devam etmekse arkadaşların da dediği gibi home tuşuyla uygulamadan çıktıktan sonra home tuşuna 2 defa basıp ordan uygulamaya girersen kaldığı yerden devam eder. Eğer ki arka planda çalışmaya devam etsin istiyorsan işin zor.

systemboys

systemboys

Üye
Hayır arkadaslar iPhone 3G de multitasking diye bisey yok yani hic bi programi arka plana atamazsiniz o telefonda uygulamadan cıktığınız anda tamamen kapanıyor. Home tusuna 2 kere basınca ancak ipod açılır fln yani

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hayır arkadaslar iPhone 3G de multitasking diye bisey yok yani hic bi programi arka plana atamazsiniz o telefonda uygulamadan cıktığınız anda tamamen kapanıyor. Home tusuna 2 kere basınca ancak ipod açılır fln yani

JB ile oluyor diye biliyorum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

tamamen yok değil ama kağıt üzerinde var. Şöyle ki multitaskin menüsü aslında o işlevi görmüyor sanki en son açılmış uygulamaları gösteriyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

tamamen yok değil ama kağıt üzerinde var. Şöyle ki multitaskin menüsü aslında o işlevi görmüyor sanki en son açılmış uygulamaları gösteriyor.

Bahsedilen "multitasking!" zaten "recent apps" :)

systemboys

systemboys

Üye
En son acik olan uygulamayi gosterebilir belki bisey diyemem ama arka plana atıp sonradan kaldigi yerden calistiricak kadar guclu degil o telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt