Oyun Multiplayer - (özellikle) Co-operate Oyunlar?

Sponsorlu Bağlantılar

****GhOsT****

Üye
    Konu Sahibi
Multiplayer - (özellikle) Co-operate Oyunlar?
Arkadaşlar android sistemi için bence oyunlar açısından en büyük eksikliği multiplayer kısmında yaşıyoruz. ios ta multiplayer kısmı aktif olan oyunlarlar bizlere malesef seçenek olarak sunulmuyor bile.Olsa bile hep benzer özellikler. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz tüm multiplayer oyunları tek bir liste halinde toplayalım.Özellikle varsa birbiriyle savaşmak yerine şöyle co-operate beraber görev tamamlayabildiğimiz oyunlara ağırlık verirseniz sevinirim :)

Ben listeyi başlatayım umarım ilgi görürde ilgi alanlarımıza göre listeyi çoğaltırız oyunları tek tek incelemekten sıkıldım artık :)

Multiplayer Oyunlar
Asphalt 8
Riptide GP 2
Respawnables
Virtua Tennis
Blitz Brigade
NBA 2014
9mm
Nova 2
Real soccer 2011
NBA JAM

Co-op multiplayer oyunlar
Guerilla Bob
Meltdown
Monster shooter 2

Son düzenleme:

****GhOsT****

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açtıntan daha sonra o başlığı gördüm teşekkür ederim.Ama bence o başlıkta da tam benim istediğim gibi bir liste yok. Ben indirebilmek için bağlantılar aramıyorum herkesin kendince kullanıp bildiği tüm multiplayer oyunlar listesine ulaşmak istiyorum birazda :) Listeye gerek yok konudan devam edin derlerse yönetimdeki arkadaşlar konuyla ilgilenebilir.

Ayrıca arşiv başlığın için teşekkür ediyorum.Umarım listeyi güncel tutarsın takipteyiz..

mürteza16

mürteza16

Üye
Aslında liste iyi olur. Çünkü listedeki oyunları forumda bulabilirler. Yani bu konu devam etsin. Herkes bildiklerini yazsın. :)

• Beğen
Tepkiler: ****GhOsT****
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Virtual tennisde sorun var galiba arkadaşda discovery var telefonlar bluetooth ile eşleşiyo fakat oyunda birbirlerini görmüyolar

****GhOsT****

Üye
    Konu Sahibi
Virtual tennisde sorun var galiba arkadaşda discovery var telefonlar bluetooth ile eşleşiyo fakat oyunda birbirlerini görmüyolar

Listeye deneyip sorunsuz bağlantı sağlayabildiklerimi ekliyorum. Virtua Tennis oyunu içinde (aynı marka cihaz tabletlerde) 4.0 sürümünde sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Belki ikinizinde farklı model cihaz (ki pek sanmıyorum işletim sistemi aynı olduktan sonra sorun yaratmıycaktır) yada oyun sürümü farklılıklarından dolayı problem yaşıyo olabilirsiniz.

Son düzenleme:
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Listeye deneyip sorunsuz bağlantı sağlayabildiklerimi ekliyorum. Virtua Tennis oyunu içinde (aynı marka cihaz tabletlerde) 4.0 sürümünde sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Belki ikinizinde farklı model cihaz (ki pek sanmıyorum işletim sistemi aynı olduktan sonra sorun yaratmıycaktır) yada oyun sürümü farklılıklarından dolayı problem yaşıyo olabilirsiniz.

Oyun sürümleri aynı sadece android sürüm farkı var biri 4.3 diğeri 4.1

****GhOsT****

Üye
    Konu Sahibi
Hımm ondan dolayı sıkıntı yapmaması gerekli ama açıkcası kesin bilgimde yok emin değilim malesef (En son çare olarak imkanınız varsa telefon versiyonunu da güncellersen yinede daha sağlıklı olacaktır.)

Ayrıca satın almadıysan yüklediğiniz oyun sürümleriniz kaçtı belki onda apk de, data dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Bende virtua tennis i çalıştırmak için çok uğraşmıştım en sonunda sorunsuz olarak dediğim ''v4.0'' sürümünü bulmuştum.Olmazsa bendeki apk yi de yollayabilirim.

edipy

edipy

Üye
gameloft üyeliğiyle multiplayer oynanabiliyor. gerçekten çok zevkli.

****GhOsT****

Üye
    Konu Sahibi
gameloft üyeliğiyle multiplayer oynanabiliyor. gerçekten çok zevkli.

edipy ben bu oyunu bir türlü çalıştıramadım şuan googleplay üzerinde de yok sanırım? Sen daha önce satın alıp mı kurmuştun yoksa apk indiripmi yüklemiştin? Eğer öyleyse sorunsuz kullandığın dosyayı banada yollayabilirmisin ? Belki bu benim cihazla uyum gösterir.. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt