tşk benımde işime yaradı ve peki androidi yükleyebildinizmi ben beceremedimde ve 1 gunluk n900 kullanıcısıyım
[/QUOTE
rica ederim...evet yükledim..güzel çalışıyor ama bana göre 2 sorun var 2 ama çok büyük sorunlar arama yapıp mesaj atamıyorsunuz..tersi oluyor yani mesaj alıp size arama yapabiliyorlar...onun dışında herşey normla çalışıyor...nasıl kuruluyor derseniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada detaylı anlatımı mevcut..sitede ben bulamamıştım...(anlatım vardı ama yine klasik laf atmalar tarzında olduğu için okumadan direk geçtim.) burada 2. sıradaki anlatım..
ayrıca kurulumu bitince tlfon kapanıp açıldığında niçin android açılmadık vs vs demeyin çünkü önce multiboot ta 0 a basıp direk maemo yu aktif etmiş olmuştuk şimdi açılış sırasında tekrardan 0 a bastığımızda karşımıza maemo ve android seçenekleri gelir . kaç numaralı işletim sistemini ister isek ona tuşlanır.artık tlfon her açılışta seçmiş olduğumuz işletim sistemi ile başlar...diğer işletim sistemine geçmek istiyorsak yine 0 a basıp diğer işletim sistemini seçmeliyiz..umarım işinize yarar...iyi akşamlar...
--------------- Ekleme ---------------
ilginç bir hata multi bot pek bişi yapmaz ama
ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama insanın başına gelmeyince bilmiyormuş
sanırım 2. işletim sistemi kurulmadığı zaman böyle bir problem oluyor...