Haber Multi Window Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında.

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Multi Window Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında.
Android işletim sisteminde ve ios işletim sisteminde çoklu pencere adıyla kullanıma sunulan multi window uygulaması Note 3 ve benzeri büyük ekranlı cihazlarda rahat kullanım sağlıyor ancak androidde Tüm Cihazlara yüklenebiliyor Windows 8 ve 8.1 de gömülü olarak gelen multi windows windows phone 8 de gelemedi. Bunun üzerine uygulaması geldi ama heyecanlanmayın şuan sadece 4.5 inç üzeri cihazları destekliyor yani 1520 1320 625 uygulama 2 tl oldukça eksiği var ama umuyoruz yakın zamanda gelişir.

ama uygulamanın tum cihazlarda calıştıgını soyluyorlar. Deneyebilirsiniz uygulamanın amacı 2 işi bir pencerede yapmak.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

plenken

plenken

Üye
Teşekkürler . Ben yüklemiştim. Daha geliştirilmesi lazım...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel bir uygulama zamanla gelişir dediğiniz gibi tüm sistemi küçültüyor degil mi bu deneme şansı olan varsa iyi olur aslında haber için :tşk:

plenken

plenken

Üye
güzel bir uygulama zamanla gelişir dediğiniz gibi tüm sistemi küçültüyor degil mi bu deneme şansı olan varsa iyi olur aslında haber için :tşk:
Evet çok küçültüyor. Ama büyük ekranda daha kullanışlı olur herhalde.
Ekranı ikiye bölüyor. Diyelim ki üst kısma saat alt kısmada internet sayfası açtık.
İnternet adresini elle giriyorsun. Başka sayfa açmak ve diğerleri için seçenek tuşu entegre değil. Biraz zor oluyor . Misal...

Son düzenleme:
ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'nin ekran boyutu kaç?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
L 920 ve 925 de dahil :oke: onlarda 4.5 inç :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ON9
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ücretsiz olmalı bu ne 2 tl

• Beğen
Tepkiler: ON9
parberk99

parberk99

Üye
1020'de dahil

ON9

ON9

Üye
Bence sırf meraktan 1 milyon kişi indirse 1 milyon $ yapıyor. ($_$)
çakma uygulama olma ihtimali var mı acaba diye merak ettim doğrusu:sirit:

Üst Alt