Multi tocuh nasıl yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ronaldo368

ronaldo368

Üye
    Konu Sahibi
Multi tocuh nasıl yüklenir
Selam kardeşlerim bende nokia c6-00 var ama hd oyunları kaldırmıyor acaba multi tocuh yüklesem kaldırırmı multi tocuh nasıl yükleyebilirim ve telefonuma hd oyunları nasıl kaldırtabilirimlütden yardım edin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1) o telefonla HD oyun oynaman mümkün değil.
2) multi-touch yğklemen de mümkün değil :oke:

ggokhan08

Üye
bildigim kadarıyla multitouch yuklenen birşey değil yani multitouch dediğin bir donanım dır ama bildiğim kadarıyla yani... Yanlış bilgileendirme olmasında:)

cyber

cyber

Üye
C6-00 rezistif olması lazım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
multitouch sanırım sadece kapasitif ekranda oluyor. öyle olmasa bile geleceğini sanmıyorum. Yanlızca nokia n900'de sistem güncellemesiyle gelmişti. ama c6'da o olayın olacağını sanmam.

ve evet o telefonda hd oyun oynanmaz. oynansada symbianda pek hd oyun görmedim..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Multi touch kapasif ekran gerektirir ve C6-00'da rezezif ekran var yani hiç bir güncelleme ile multi touch'un gelme ihtimali yok.Kapasif ekran multi touch'u destekler fakat gerekli yazılım gereklidir.N900'a daha sonradan multi touch gelmesinin sebebi donanımsal değil yazılımsal eksiğinin olmasıdır.

HD oyun konusuna gelirsek C6-00 Symbian S60v5 işletim sistemini kullanıyor.Bu işletim sisteminde bulunan hiç bir telefon HD oyunları kaldırmaz.İşlemcisi yetse grafik işlemcisi olmadığından oyun açılmaz.HD oyunlar symbian sürümlerinin arasında bir tek symbian^3'te (Symbian Anna-Belle) bulunmakta.

ronaldo368

ronaldo368

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşlerim sağolun en kısa sürede utelefonu değiştirmeyi düşünüyorum ıphone 5 çoksın ıphone 4s ile karşılaştırıp alıcam

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Teşekkürler kardeşlerim sağolun en kısa sürede utelefonu değiştirmeyi düşünüyorum ıphone 5 çoksın ıphone 4s ile karşılaştırıp alıcam

Iphone 5 tabiki iphone 4S'ten daha iyi olacak.Daha sonra çıkan ve iddialı bir telefon fakat onun yerine HTC'ni şu Tegra3'lü modeline bakmanı öneririm...

klongs

klongs

Üye
Iphone 5 tabiki iphone 4S'ten daha iyi olacak.Daha sonra çıkan ve iddialı bir telefon fakat onun yerine HTC'ni şu Tegra3'lü modeline bakmanı öneririm...

media marktta iphone 4s 32gb 3000 liraydi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
media marktta iphone 4s 32gb 3000 liraydi

:D Türkiye işte ne bekliyorsun ki...Yurtdışında 1400 liralara kadar alınabiliyor Türkiyede adam gibi garantili falan 2300'den aşağıya görmedim :D

ronaldo368 bu arada oyun fazla önemli değilse Lumia Serisine de bakabilirsin.Yakında Lumia 910 çıkacak hayallerimdeki telefon o ve Galaxy Note :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt