MultCloud ile Tüm Bulut Depolama Alanlarınızı Kontrol Edin ve Birbirine Bağlayın

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
MultCloud ile Tüm Bulut Depolama Alanlarınızı Kontrol Edin ve Birbirine Bağlayın


MultCloud, tüm bulut sürücülerinizi bağlamanıza ve dosyaları bir bulut hizmetinden diğerine aktarmanıza veya senkronize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir uygulamadır. Ayrıca, yükleme, indirme, kesme, kopyalama, yapıştırma, taşıma, silme ile birden çok buluttaki çevrimiçi dosyaları tek bir sanal çatı altında yönetebilirsiniz.


  • Dosyaları bir bulut sürücüsünden diğerine doğrudan aktarın.
  • Bulutları ve planlanmış buluttan buluta yedeklemeyi senkronize edin.
  • Tamamen ÜCRETSİZ ve çevrimiçi depolama alanınızı yönetmek kolaydır.
  • Tarayıcı kapalıyken arka planda dosya aktarımı.

MultCloud, tüm bulutlarınızı birbirine bağlayabilir ve birden fazla bulut depolama hizmetinden belgeler, resimler, müzik ve videolar gibi tüm çevrimiçi dosyalara tek bir sanal çatı altında güvenli bir şekilde erişmenizi sağlar. MultCloud'un yardımıyla, dosyaları sürükleyip bırakarak bulut hizmetleri arasında aktarabilirsiniz ve aktarım işlemi MultCloud sunucusunda çalışır, böylece cihazı tek bir buluttan indirmek ve dosyaları yüklemek için her zaman çalışmaya devam etmenize gerek kalmaz. başka bir bulut hizmetine.

MultCloud bana hangi konuda yardımcı olabilir?


Çevrimiçi depolama artık hayatın ayrılmaz bir parçasıdır, ancak farklı özelliklere sahip çok sayıda bulut depolama hizmetiyle, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak birçok farklı bulut depolama hizmetine sahip olabilirsiniz. Örneğin, birçok kişinin hem Google Drive hem de Dropbox'ta bir hesabı var. Daha önce, bulut dosya aktarımı yapmamız gerektiğinde, dosyayı bir hizmetten indirip diğerine yüklememiz gerekiyordu. Büyük dosyalar söz konusu olduğunda daha da can sıkıcı.

MultCloud'un yardımıyla şunları yapabileceksiniz:
-Tüm çoklu bulutlarınıza tek bir hesapla erişin.
-Sürükle ve bırak özelliğini kullanarak bulutlarda veri aktarın
-Zamanlanmış bir aktarım görevi ayarlayarak dosyaları buluttan buluta otomatik olarak aktarın.



UYARI:
Bu tip uygulamalara eklediğiniz hesapların hepsi için kullanıcı adı ve şifre ister yani 10 tane bulut hesabınız varsa hepsi için sizden hesap bilgisi ister. Sonra Tek bir tane MultCloud hesabı ile tüm bulut alanlarına erişim imkanınız olur. Bu sebeple bu sisteme bulut hesap eklerken güvenip - güvenmemek size kalmış bir durumdur...

Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz :cool
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt